23 jan. 2014

Ingrid Carlqvist: ”Sverige är en diktaturstat!”

Den nedläggningshotade islamofoba sajten Dispatch Internationals ”Chefredaktör” Ingrid Carlqvist anser att lagen om hets mot folkgrupp begränsar yttrandefriheten och är till för att kväsa den sakliga debatten och hindrar sanningar för att komma fram och att den används av diktaturstater?
Så enligt Carlqvist är nu Sverige en diktaturstat där yttrandefriheten och den sakliga debatten är kväst och att sanningarna inte får koma fram bara för att vi har en lag om hets mot folkgrupp? Och en sådan lag ska vi inte enligt Carlqvist ha?

Inte så svårt att förstå Ingrid Carlqvist aversion mot denna lag då hon mer än gärna själv hetsar mot folkgrupper genom att göra främlingsfientliga och rasistiska utfall, och naturligtvis tycker att hon ska få göra detta utan några som helst påföljder.


Nog har man hört talas om konspirationsteorier, teoretiker och dess förespråkare och deras skruvade idéer och fullständiga brist på verklighetsuppfattning , men att det skulle vara så här illa hade man inte kunnat tro.


Att lagen om hets mot folkgrupp HMF, skulle begränsa yttrandefriheten? Ja jösses! 

Curt Latinosson för Slutpixlat