22 jan. 2014

SDU och nazister demonstrerar tillsammans!

När Richard Jomshof igår i en debatt på SD:s egen begäran om politiskt våld, stod i talarstolen i riksdagen och kritiserade andra partiers politiker för att de deltog Kärrtorp manifestationen mot rasism och nazism, vilken Jomshof endast tyckte var ett stöd till våldsvänstern, så gör deras ungdomsförbund, SDU nu gemensam sak med ungdomar från den nazistiska organisationen Nordisk Ungdom på fredag då de ämnar genomföra en protestaktion på Medborgarplatsen i Stockholm klockan 14:00 mot Ungdomsstyrelsen.

Så här skriver Nordisk Ungdom på sin hemsida:


Bild: Expo
”Patrik Forsén uppmanar nu alla medlemmar och sympatisörer att delta protesterna med SDU:
”Nordisk Ungdom stödjer Sverigedemokratisk Ungdoms protestaktion mot Ungdomsstyrelsen på Medborgarplatsen 24 januari kl 14:00 och uppmanar alla medlemmar och sympatisörer att sluta upp med SDU! Vi nationalister måste ha samma möjligheter och rättigheter som alla andra annars riskerar Sveriges demokrati att urholkas ännu mer.”


 Nordisk ungdom är en nazistisk högerextrem rörelse inom vit maktrörelsen som öppet stödjer Sverigedemokraterna och SDU, och har vid ett flertal tillfällen medverkat till hot och rena våldsaktioner mot invandrare och politiska motståndare och där ledarskiktet består av ett antal för våld och misshandel dömda personer.

Så Richard Jomshof, vad säger du nu om att SDU och våldsverkarna från det nazistiska Nordisk Ungdom tillsammans gör en protestaktion mot Ungdomsstyrelsen?


Är det acceptabelt bara för att både SDU och Nordisk Ungdom i grunden har samma ideologiska rötter?


För om inte SDU offentligt går ut och förnekar en gemensam protestaktion så kan man ju inte tolka det på något annat sätt än att de accepterar Nordisk Ungdoms stöd, och då faller ju Jomshofs hela brandtal om hur vidrigt det var med att de övriga partier som deltog i Kärrtorpmanifestationen mot rasism och nazism ihop som ett korthus. Vilket det i och för sig gjorde redan innan när SD började kalla allt och alla som stod till vänster om dem själva för en PK-maffia med våldstendenser. Hur trovärdigt är ett sådant uttalande egentligen?


Mer om Nordisk Ungdom från Expo.

Raffina Wall för Slutpixlat