4 feb. 2014

Frasse I Bagarmossen: ”Det är väl för fan inget fel med håriga armhålor!”

INSÄNDARE.


Frasse i Bagarmossen tycker att tjejer med hår i armhålorna är mycket intelligentare än fjortisar ifrån SDU som bara har fjun i armhålorna.


”Tjabba tjena hallå alltså! Det är jag Frasse I bagarmossen igen! Ni vet kisen som lämnade Sverigedemokraterna för Arne Anka partiet.


Alltså nu har de hänt igen. En sådan där SDU:are som öppnat kakgapet och beklagat sig över att en tjejs hår i armhålan synts i tv!?


Men vad fan, har inte grabben sett hår i armhålorna förr? Håret finns där för att det växer där. Hur jävla dum får man bli egentligen?


Alltså behåring i armhålor är en naturlig del av kroppen både på killar och tjejer faktiskt. Om nu någon ungsvensk tror annat så får han väl titta i närmsta uppslagsverk som handlar om den mänskliga kroppens fysiologi. Där visas nämligen bilder på både killar och tjejer med hår i armhålorna. Bara att titta på bilderna om man inte kan läsa ju.


Fan vad intelligenskvoten sjönk sen jag lämnade SD alltså.


Alltså varför måste vissa människor alltid ha åsikter om hur andra ser ut? Är det bara för att de själva ser så jävla fula ut eller?


Nä, säger som morsan alltid gör, ”spelar ingen roll hur man ser ut, bara man betalar sin hyra i slutet på varje månad.”


Klok morsa man har.


Och om nu någon skulle råka visa sina orakade armhålor på bästa sändningstid i televisionen så kan man nog ge sig fan på att om det är en brutta som gör det, så blir det väl ett satans liv igen. För skulle en kis råka visa sina orakade armhålor så tycks det enbart vara macho lattjo.


Nä vad fan, jag tycker inte det är något fel om en brud visar sitt armhår. Bara naturligt ju. Fan så mycket snyggare än att se Åkessons tryne i rutan.  Och det i alla lägen!


Brudar, tjejer, damer, kvinnor, bruttor och alla ni andra som tillhör det feminina könet, var stolta över era håriga armhålor o skit i de kisar som är avundsjuka på det bara för att de själva enbart råkar ha enstaka fjun i sina egna armhålor. Ni är fan så mycket mer intelligentare än de fjortisar från SDU som konstant verkar stå framför spegeln och väntar på att de få fjun de har i sina armhålor ska växa ut någon gång. Bättre de växte upp istället och slutade gnälla på andra för sin egen tillkortakommande hårväxt.


Ha, fan den sista meningen var ju bara så bra o smart! Tillkortakommande… hårväxt!”

 
Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen. Bajen for ever!