4 feb. 2014

Thoralf Alfsson. He Came In Like A Wrecking Ball!

Den Sverigedemokratiske riksdagsmannen och tillika självutnämnde islamofoben Thoralf Alfsson måste vara det partiets alldeles egen “Wrecking Ball”. (Rivningskula)

För med alla sina främlingsfientliga, rasistiska men framförallt islamofoba inlägg på sin blogg så underminerar Thoralf Alfsson effektivt Jimmie Åkessons försök att upprätthålla den chimär av nolltolerans mot rasism som Åkesson själv utropat.


Låt oss titta på ett par uttalanden från Thoralf Alfsson som skulle ha fått vilken annan partiledare i vilket annat parti som helst att be vederbörande att lämna in sin avskedsansökan alternativt satt foten i arslet på vederbörande.


”ALLA MUSLIMER ÄR INTE TERRORISTER MEN ALLA TERRORISTER ÄR MUSLIMER!”


”Islam kan utan tvivel jämställas med nazismen och inte bara jämställas den är betydligt mycket värre.”


”Islam är ondskans religion!”


"I Kalmar blev jag rent förskräckt när en Al-Qaida liknande chaufför dök upp vid en taxi.”


”Det är en religion och en kultur som förgiftar vårt samhälle och flyttar oss närmare medeltiden. Inte längre ifrån!”


”Jag säger att islam hör inte hemma i Sverige. Den religionen borde hållas utanför landets gränser!”


”Koranen borde förbjudas i Sverige!”


”Frågan är om det inte är dags att förbjuda islam i Sverige!”


”Inga muslimer på våra gator!”


”På 30-talet fick nazismen frodas utan att någon stoppade dessa tokstollar. Jag upplever islam som det största hotet mot världsfreden.”


Det sistnämnda uttalandet av Thorlaf Alfsson får en att dra lite på smilbanden då Sverigedemokraterna själva står fast förankrade i de fascistiska idealen då de ju är sprungna ur diverse obskyra högerextrema organisationer med en tydlig fascistisk ideologi. Så det största hotet mot världsfreden kommer ju de facto från partier och organisationer som likt SD enbart verkar intresserade av att starta ett rent religionskrig då islam uppenbarligen inte passar in i deras förvridna världsbild.


Vi kan väl bara säga att på 2000-talet så tänker då inte vi antirasister låta dessa tokstollar från SD och andra högerextrema fascistorganisationer frodas. För inte vill vi väl se en upprepning av fascisternas vedervärdigheter i repris.


Sen bör vi väl faktiskt upplysa islamofoben Thoralf Alfsson att vi faktiskt har religionsfrihet i det här landet. Det står inskrivet i grundlagen! Så att förbjuda en religion som Alfsson vill göra är förmodligen första steget till det drömsamhälle som Sverigedemokraterna vill införa i Sverige. Har bestämt för mig att det landet kallas Utopia.


Thoralf Alfssons islamofobiska uttalanden är som att höra på en repig 78-varvare från 30-talet som är satt på repeat. Enda skillnaden från den tiden är att dåtidens hatobjekt för fascisterna, judarna, nu är ersatt med muslimerna.


Och som den bildsatirsajt vi i första hand är, så kunde naturligtvis inte vår duktige webbguru Avram hålla fingrarna i styr.


Här är hans ”lätt” omarbetade version av sångerskan Miliey Cyrus hitlåt ”I Came Like A Wrecking ball.” Dock med den svenske kungen av islamofobi i huvudrollen.Raffina Wall för Slutpixlat