7 feb. 2014

Frasse i Bagarmossen om SDU:s hårfascister o SD:s failade namninsamling.

INSÄNDARE.

Tjabba tjena hallå! Det är jag! Frasse ifrån Bagarmossen igen! Ni vet kisen som lämnade SD för Arne Anka partiet.

Alltså! Nu har det ta mig fan hänt igen. Ja ni vet de här SDU:arna kan ju inte riktigt släppa det här med att tjejer faktiskt har hår under armarna. Verkar ju nästan som om de blivit en slags omvänd fetischism hos dem.
 
Ett yngel från SDU som kallar sig Axel verkar inte riktigt digga det här me tjejers hår under armarna. Han kallar det för det mest motbjudande han sett hittills? Och han gillar inte att det mosas upp i nyllet på intet ont anade killar och tjejer?


Alltså kisen, va fan blundar du inte då för om du tycker att det är så motbjudande? Har du luktat dig själv i armhålan för mycket eller?Varför ägnar sig inte dessa SDU:are istället åt att pilla navelludd på varandra, för där är väl enda stället där de kan hitta någon form av intelligent livsform ibland dem själva.

Eller som morsan alltid säger, ”Stackars små pojkar, inte mycket till liv dessa prepubertala hårfascister måste ha mellan sina behandlingar mot finnar i nyllet.”


Klokt sagt av morsan som vanligt.


Och när vi ändå tuggar om det här med icke fascinerande fascister, så hade visst några snubbar och snubbinnor ur SD bestämt sig för att namninsamla mot ett center för muslimer i Luleå. Om man plirat rätt i avisan så var målet 500 signaturer mot detta muslimska center.


Resultatet av deras möda blev att endast 28 plitade sitt bomärke på namninsamlingen.

  
Jamen vad fan, snacka om megafail! Alltså när jag var med i SD så inte fan gick man runt å försökte samla namn på en jävla lista. Man plitade helt enkelt ditt namnen själv. Ja fast inte samma namn då, det hade ju verkat lite skumt. Fick ju hitta på olika namn så klart.


Alltså, fan vad intelligenskvoten har sjunkit sedan jag lämnade SD.


Å om man nu skulle ha ihop 500 namnunderskrifter men bara lyckades få ihop 28 sketna stycken så måste det väl ändå betyda att de övriga 472 inte tyckte som SD i den här frågan då? Fan va kul!


Då skulle man ju för fan lätt få ihop över 472 namnunderskrifter mot SD i så fall.


Måste testa detta! Får kila ned på Bagistorg och se hur många namnunderskrifter mot SD jag kan få ihop. Undrar hur många namn jag behöver samla in för att kunna få till en folkomröstning för att kicka ut SD ur riksdagen tro? Har ju fan ingen lust att vänta ända tills valet i höst för å bli av med dem.


Eller som morsan alltid säger: ”Gör vad du måste göra idag, för imorgon kan det vara någon annan som har gjort det åt dig, så plocka nu upp dina skitiga kalsonger efter dig, för jag är inte någon annan!”


Klok morsa man har.


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen.  Bajen for ever!