9 feb. 2014

Frasse i Bagarmossen: ”Sätt kondom på Sverigedemokraterna!”

INSÄNDARE.

Tjabba tjena hallå! Det är jag! Frasse i Bagarmossen igen! Ni vet kisen som lämnade SD, innan det var för sent och gick till Arne Anka partiet.

Va ju ute på Bagistorg häromdagen och samlade in underskrifter för att få till en folkomröstning för å kunna kicka ut SD ur riksdagen.


Gick lysande! Fick på ett par timmar ihop över 360 underskrifter å två tassavtryck. Ja vad fan, jag tappade ju listan å en snubbes jyckar var ju kvicka att tycka till om man säger så.


Smarta jyckar.


 

En snubbe som plitade sitt bomärke på listan tyckte att man borde sätta kondom på alla Sverigedemokrater så att de slapp att bli fler av dem.

Fast det måste väl bli lite svårt. Hur fan ska de lyckas med att trä den över foliehatten?


Lirade runt lite på nätet idag och fann att han den där SDU:aren William Hahne, ja ni vet han som tror han är SDU:s svar på Rambo bara för att emellanåt trillar ut från ett flygplan iklädd kamouflageuniform, han tycker att det är något speciellt med vintersport för att vi har så fantastiska vinteridrottare i Sverige. Ödmjuka, godhjärtade och sunda människor tyckte Hahne att de är.


Önskar man kunde säga desamma om Sverigedemokraterna då. De är ju för fan raka motsatsen.


Nedlåtande, hårdhjärtade o allt annat än sunda.


Säger som morsan alltid gör när hon ser en Sverigedemokrat i TV-rutan: ”Byt kanal, är bara så trött på alla dessa Hitlerwannabes.”


Alltså om det fanns ett OS i rasism så skulle SD lägga beslag på samtliga medaljer. 100 meter för intoleranta, 3000 meter hinder för islamofober, stavhopp i homofobi, vilken är Söders paradgren o i maraton för främlingsfientliga så skulle hela SD placera sig överst på prispallen.


Nä måste kila nu. Har ju skaffat mig en böna. Maggan från Göteborg! Görfräckt som de visst säger där.


Eller som morsan säger; ”Hitta inte på några dumheter nu. Det tar faktiskt nio månader innan du upptäcker det.”


Fan också så fort? Det tog ju över femton år innan jag upptäckte hur jävla dumt det var att vara med i Sverigedemokraterna.


Morsning korsning önskar Frasse i Bagarmossen. Bajen for ever!