5 feb. 2014

Ingrid Carlqvist: ”Pluttplutt!”

Den snart nedlagda islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch Internationals ”chefredaktör” Ingrid Carlqvist, hon bara inte "tror" att hon har högre IQ än de flesta, hon”vet” att hon har högre IQ än de flesta!?


Något hon dock inte visar spåren av när hon kallar folk för ”Pluttplutt” på Twitter?Inte särskilt intelligent att förlöjliga någon som Carlqvist gör, genom att tro att en persons namn hör samman med hur denne resonerar?

Och sen motbevisar Carlqvist sin egen självuppfattade "höga" intelligenskvot genom att påstå att hon då, aldrig gör några rasistiska uttalanden!? WHAT!


En sak är säker när det kommer till Ingrid Carlqvist, och det är att hon aldrig tycks vara medveten om sina egna begränsningar och tycker att hon då, bara är så intelligent och alltid har rätt oavsett vad motståndaren säger. Något som vi i dagligt tal kallar  narcissism.


Förövrigt så använder Carlqvist frekvent ordet "pluttplut" på Twitter, och det i regel när hon är på väg att förlora diskutionen då hennes från början illa uppbygda argumentation, så att säga direkthavererar när hon möter någon som har ett ganska normalt IQ.

Curt Latinosson för Slutpixlat