5 feb. 2014

SDU buggade mötet med Ungdomsstyrelsen!

Idag var SDU på ett möte med Ungdomsstyrelsen angående de bidrag som de inte erhållit på grund av att de inte klarade av att korrekt fylla i sina ansökningshandlingar och därmed vederbörligen nekades bidrag.

Vi vet ju också att SDU var snabba att ta på sig offerkoftan och beklaga sig i media, hur rent ut sagt för jävligt det var, att de inte hade fått några pengar, och att allt var en kupp mot dem från det politiska etablissemanget.


Det gick till och med så långt att man demonstrerade utanför Ungdomsstyrelsens lokaler, och det tillsammans med nazister från Nordisk Ungdom?


Nu var alltså, SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand, dess vice ordförande William Hahne, SDU ledamoten i förbundsstyrelsen och tillika förbundsjuristen Henrik Vinge och SD:s Erik Myrin på möte med Ungdomsstyrelsen.


Enligt vad Gustav Kasselstrand säger på Twitter, så var mötet livat. Tydligen så livat att någon eller några av de SDU:are som var närvarde på mötet ansåg att det hela behövde spelas in.
En ljudinspelning de kommer att presentera på Youtube senare i veckan? 


Förmodligen då i ett kraftigt redigerat format till deras egen fördel. Något som Sverigedemokrater är omvittnat ganska duktiga på vid det här laget.

Frågan är nu bara om Ungdomsstyrelsens representanter var medvetna om att SDU:arna bandade mötet? För var de inte det så har ju de facto SDU:arna gjort sig skyldiga till brott. Och publicerar de inspelningarna på Youtube utan Ungdomsstyrelsens representanters medgivande så gör de sig skyldiga till ytterligare ett brott till. 


UPPDATERAT! RÄTTELSE!

Enligt jurister som Slutpixlat varit i kontakt med så är det uppenbarligen lagligt att spela in ljudsamtal med individ/individer utan deras kännedom. Uppenbarligen så är det också tillåtet att publicera dessa ljudinspelningar sedan. Men bara så länge de inte avses att användas i ett kränkande syfte. Annars kan det bli fråga om förtalsbrott.


Och med tanke på hur SDU förmodligen avser att använda sin ljudinspelning, det vill säga, att svartmåla Ungdomsstyrelsens representanter, så skulle det inte förvåna om de i slutänden inte ändå gör sig skyldiga till förtal.Åtminstone om man läser med vilka förväntande fördomar om Ungdomsstyrelsen och dess representanter som SDU:s William Hahne och SDU-pöbeln hade.


Förövrigt märkligt att de fortfarande vill skylla sia egna fadäser angående det uteblivna bidraget på andra. Lär er fylla i ansökan rätt så slipper det bli ett sådant rabalder! Men det kanske är lättare att trä offerkoftan över huvudet än att göra rätt för sig.
 

Raffina Wall för Slutpixlat