27 feb. 2014

Jimmie Åkesson, den notoriske lögnaren!

Inte mycket vettigt Jimmie Åkesson fick sagt i kvällen program ”Debatt” i SVT 1 mot sin tidigare lärare i Sölvesborg Per Nilsson.

Åkesson försökte med samma rabiata lögner som tidigare och försökte komma med att nog fasen hade Sölvesborg en jätteinvandring när han var mellan 5 till 8 år. Som bevis på detta försökte Åkesson framvisa en hemsnickrad statiskt som någon slag bevis för sina påståenden. Problemet var bara att Åkesson hade lagt samman all invandring till Sölvesborg som skedde under 80- o 90-talet.


Flera andra Sölvesborgare har ju tidigare vittnat om att det enbart fanns ett fåtal invandrare i Sölvesborg under den period Åkesson hävdade att hans politiska ”uppvaknande” skedde.


”Det var bråken med invandrargängen på gården där jag bodde när jag var liten som lade grunden för min politik”, hävdade ju Åkesson tidigare.


Vilka invandrargäng då kan man fråga sig? Det fanns ju knappt några invandrare att bilda gäng av under den perioden Åkesson nämner.


Åkesson fortsatte också att ljuga om att han då inte hade en aning om att Sverigedemokraterna var ett främlingsfientligt, rasistiskt och fascistiskt parti när han gick med i dem 1995.”Något sådant såg jag inte till när jag beslöt mig för att gå med i partiet”, har ju Åkesson konsekvent hävdat.


Nej Åkesson historia om sin barndoms uppväxt i Sölvesborg har ingen trovärdighet över huvud taget. Man kan bara konstatera att Åkesson har självindoktrinerat sig så pass mycket att han nu tror på sina egna lögner.


Raffina Wall för Slutpixlat