17 mars 2014

Carlqvist & Hedegaard: ”Farliga ord!?” Nä, "Dumma ord!"

Figurerna bakom den islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch International, Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard ger nu ut en bok med det revolutionerande namnet, "Farliga ord".

Observera att åsnorna inte har något att göra med artikeln.

Enligt boken författare själva så innehåller boken ett urval av deras bästa alster från Dispatch International.


”Läs om Malmö – hatets stad, det immigrations-industriella komplexet, politikerna, mainstreammedierna och kulturelitens misslyckanden och deras samarbete med vänsterextrema organisationer, om islamisering och sharia, Sveriges upplösning och urspårning, hoten från den iranska mullokratin, totalitära tendenser inom Svenska kyrkan, rabiat feminism och mycket, mycket mera.”


Ja om de bägge rättshaveristerna Carlqvist och Hedegaard kan man säga mycket, men att i bokform ge ut sina verklighetsfrämmande synpunkter på hur Sverige ser ut känns enbart som ett patetiskt och desperat sätt att försöka göra sina röster hörda.


Att sen kalla boken för banbrytande som de själva gör i Dispatch International säger väl något om hur skev syn de har på sin egen betydelse som så kallade opinionsbildare.


För inte är det då något banbrytande att öppet deklarera sin skeva människosyn och rasism i bokform.


Det är ju redan gjort. Adolf Hitlers ”Mein Kampf” var ju först.


Och som så många andra som bekänner sig till den rasistiska läran så tas också naturligtvis offerkoftan på i boken.


”Mäktiga intressen har gjort allt för att stoppa Dispatch International. I ett grundligt förord beskriver Maria Celander tidningens uppseendeväckande och dramatiska historia med allt den fört med sig av rasismanklagelser, hackerangrepp, försök att kartlägga tidningens prenumeranter och förstöra betalningssystem, våldsamma överfall och till och med mordförsök.”


Faktum är att vi på Slutpixlat känner oss ganska stolta då Dispatch International utropar oss tillhörande mäktiga intressen då det de facto var just vi som fick PayPal att avsluta sitt samarbete med Dispatch International.


Något som gjorde Ingrid Carlqvist ”lite” gramse på oss. "Vi låter oss inte censureras av PayPal!"Vad som gjort att Carlqvist och Hedegaard beslutat sig för att ge ut valda floskler från Dispatch International i bokform kan man ju spekulera i då den förmodligen enbart kommer att inhandlas av redan övertygade islamofober och rasister. Någon större marknad utanför dessa grupper finns naturligtvis inte.


Och titeln på boken ”Farliga ord” borde ju istället vara ”Dumma ord”, då det som säges av de bägge chefredaktörerna för DI enbart är ett sammelsurium av fördomar och egna högst verklighetsfrämmande antaganden av hur samhället ser ut idag.


Och hela bokens trovärdighet som seriös faller ju naturligtvis också som ett korthus då både de bägge hat- och rasistsajterna Avpixlat och Exponerat lovordar boken och promotar den på sina sajter. Som sagt boken så är endast till för de redan övertygade islamofoberna och rasisterna i dessa bägge sajters kommentarsfält.

Curt Latinosson för Slutpixlat