17 mars 2014

Inga nazister på våra gator i Jönköping!

Nazisterna i Svenskarnas parti planerar att under parollen ”Ett fritt Sverige – nu sopar vi bort EU-byråkraterna” hålla en demonstration den 1 maj i Jönköping. Jönköpings Posten

Nazisterna planerar att samlas klockan 11:00 på Västra torget i Jönköping.


Då SvP är ett rent nynazistiskt parti med en vidrig ideolog som grund så får de naturligtvis inte stå oemotsagda. Och då SvP likt år 2013 valt att demonstrera på 1 maj för att föra fram sina åsikter så är de naturligtvis ute efter att provocera och inget annat.


Förra året ledde ju detta tyvärr till kravaller i Jönköping. Något som det återigen riskerar att bli.


Men med våld löser man inte några problem. Det ger bara nazisterna mer vatten på sin kvarn då de enda de eftersöker med att lägga just sin demonstration på första maj är för att kunna ta på sig offerkoftan och utpeka sig själva som någon slags martyrer.
Denna chans får vi inte ge dem. Därför är naturligtvis en fredlig manifestation mot dessa nazister från SvP det enda alternativet.


För till SvP:s låga nivå sjunka där man inte drar sig för att med våld eller rena mordförsök ge sig på sina politiska motståndare är naturligtvis oacceptabelt.
Så Jönköpingsbor, ställ upp mot rasism och nazismen under parollen, ”Inga nazister på våra gator!”Slutpixlat kommer att uppdatera var och när motdemonstrationen mot nazisterna kommer att genomföras så snart vi erhåller information om detta.

Raffina Wall för Slutpixlat