10 mars 2014

Två hardcore nazister och en wannabe!

Enligt riksdagsledamoten för Sverigedemokraterna Stellan Bojerud så tycker han att fascism är patetiskt och att i Sverige, ja där finns absolut ingen fascism. Bara dumhet?


Då måste ju alla dessa tre herrar enbart vara dumma i huvudet enligt Bojeruds synsätt att tolka det på. Eller?Men det är ju klart, om Stellan Bojerud inte vet vad fascism är så vet vi ju också vid det här laget att han inte uppenbarligen heller har en susning om vad nazism är.För vem skulle annars komma på att ge sitt gillande till den nazistiske SvP:s ledare Stefan Jacobsson och dennes naziaktivism.


Sen har vi en annan SD politiker, Tommy Hansson som likt många av sina partikollegor anser att vänstern är våldsammare än högern?Tommy Hansson har uppenbarligen kapitalt missat vad som hände i Kärrtorp.

 Verkligheten är dock en annan än dessa nazivurmande herrar inser, eller rättare sagt inte vill inse. Medans SvP och SMR är öppet våldsamma nazistiska rörelser så är Sverigedemokraterna enbart en uppolerad och för tillfället politiskt korrekt kopia av dessa bägge rörelser. Grundideologin är nämligen hämtad ur samma bruna kloakvatten.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat