29 mars 2014

Erik Almqvist gissar: ”Det var vänsterextremister som hotade läkaren!”

Den Sverigedemokratiska pöbeln som huserar bakom sina herrar och spyr ut sitt hat mot allt och alla som inte tycker som SD:s representanter har ju som bekant mordhotat den läkare som stoppade Jimmie Åkesson att komma in på den avdelning där läkaren var ansvarig.

Efter händelsen så har läkaren inte kunnat vara på jobbett eller vistas i sin bostad då hoten mot honom varit så pass allvarliga. (Aftonbladet)


Hoten mot läkaren ska ha framförts på de sociala medierna.


Men enligt den före detta järnrörssvingande experten och landsflyktingen Erik Almqvist så gissar han att mordhoten mot läkaren är gjord av vänsterextremister enbart för att kunna misskreditera SD?Nu flödar uppenbarligen konspirationsteorierna i den Almqvistska hjärnan fortare än förståndet hinner med. Att det skulle ha varit ”vänsterextremister” som ligger bakom mordhoten mot läkaren är bara ett av de hjärnspöken som flitigt florerar hos SD-pöbeln.


Om Almqvist tagit lite tid på sig och undersökt saken så skulle han finna att hoten mot läkaren de facto initierades av bland annat de bägge hat- och rasistsajterna Avpixlat och Exponerat. Där SD:s inofficiella språkrör Avpixlat inte bara gick ut med namnet på läkaren utan även dennes hemadress vilket ledde till ett antal mycket hotfulla kommentarer mot läkaren av SD pöbeln i kommentarsfältet.


Bättre att konspirationsteoretiker Almqvist avstod från sina gissningar och kanske spelade in en film istället för att försöka leda sina gissningar åt fel håll. De är ju ganska duktiga på det här med hårdredigerade ”realitysåpor” för att försöka påvisa än det ena eller andra hos SD. Och det är inte ens en gissning, det är fakta.Curt Latinosson för Slutpixlat