18 mars 2014

Klipp o klistra med nazisten Stefan Jacobsson.

Det nazistiska Svenskarnas parti är ju som bekant mycket för att klippa o klistra. I en kampanj under mottot ”Bryt inte våra blågula band”, så ägnar sig nazislöddret nattetid åt att hänga upp blågula band och klistra upp nazipropaganda på kommunhus runt om i landet.

För inte vågar de då på dagtid visa sina fula trynen annat än när de är i stora grupper skyddade av sin schutzstaffel med sköldar.


Så här skriver nazisterna på sin FB-sida efter sin nattliga räd mot stadshuset i Mölndal härom natten.


”Svenskarnas parti förseglade den 17/3 stadshuset i Mölndal med våra blågula band. Aktionen ingår i den landsomfattande kampanjen "Bryt inte våra blågula band".

Från talarstolarna i kommunhusen för man ut den svenskfientliga propagandan, likaså inne på tidningsredaktionerna. Svenskfientligheten är bred och innefattar en rad olika områden, allt från den påtvingade massinvandringen med dess konsekvenser, till den medvetna diskriminering som sker mot svenskarna i ökad takt.

De förtroendevalda tillsammans med mediekåren står som ytterst ansvariga för den negativa samhällsutvecklingen och den symboliska aktionen riktade sig därför åt deras håll.”

 

Man skulle kunna tro att texten är hämtat från Sverigedemokraterna då retoriken är exakt den samma.

Allt är de styrande politikerna och medias fel. Och enligt rådande fascistisk ideologi så är detta det samma som att vara svenskfientlig. Tycker man inte som vi, ja då är man svenskfientlig.


Bullshit säger vi om det då. För om det är några som är riktigt svenskfientliga så är det just de krafter som vill avveckla den svenska demokratin och införa ett totalitärt styre.


Nu är ju inte dessa nazister i Svenskarnas parti annat än en liten klick högljutt gapande nazipöbel vars enda mening i livet tycks vara att offentligt visa sin egen inskränkthet och dumhet. Värsta är väl att de inte inser sin egen dumhet utan fullt ut tror på det de propagerar för. Narcissism och inget annat.


Nä, nazisterna i Svenskarnas parti är inget annat än en samling ömkliga och fega varelser med en än mer ömkligare och fegare partiledare som tror att nattliga räder mot kommunala inrättningar, misshandel och mordförsök på politiska motståndare kommer att ge dem någon form av politiskt inflytande.


Nazismen som ideologi skrev sin egen dödsdom redan när Hitler kom till makten i Tyskland. Bara synd att vissa inte lärt sig ett skit av historien och fortfarande försvarar och hyllar denna ideologis vidrigheter.


Svenskarnas parti (SvP), Svenska motståndsrörelsen (SMR), och Sverigedemokraterna (SD), delar ju den nazistiska grundideologin. Och endast genom att upplysa svenskarna om denna ideologis historia och dess avskyvärdheter som följde i dess fotspår så kan man hindra dess framfart.


Upplysning om fascismen, nazismen och rasismens vidriga historia är nyckeln till att kväsa dessa gruppers vidare rekrytering av nya följare.


En nazist är en nazist för mycket! Även den nazist som ikläder sig velourkortbrallor av bästa kvalitet eller den som ljuger om sin barndomshistoria och sitt partis nazistiska rötter.Curt Latinosson för Slutpixlat