30 mars 2014

Ingrid Carlqvist emigrerar. ”Adjö, Sverige – mig får ni inte stämpla som psyksjuk!”


Ja så har då chefredaktören för den islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch International, Ingrid Carlqvist beslutat sig för att ta det stora steget i livet. Att utvandra från Sverige. Till Danmark?

Anledningen till att Carlqvist anser sig nödd och tvungen att lämna landet är att den så kallade gatukonstnären i Malmö, Dan Park, har blivit illa behandlad av samhället. Dan Park är åtalad för tre fall av hets mot folkgrupp. Åklagaren ser detta som mycket alvarligt och har förordat en sinnesundersökning av Dan Park då det inte är första gången han står åtalad för hets mot folkgrupp och dessutom förtal. Brott som han har blivit fälld för.


Och uppenbarligen anser nu Ingrid Carlqvist att Dan Park är en stackars illa behandlad samhällskritisk dissident som är utsatt för förföljelse från samhället i ren KGB-anda? Och jämställer i sin artikel i DI svenskt rättsväsende med dåvarande Sovjetunionens underrättelsetjänst?


”Jag kan knappt med ord förklara hur rädd jag är för den väg åklagare Pettersson vandrat in på. Om Dan Park tvingas gå igenom en psykundersökning, och dessutom stämplas som otillräknelig, är vi många som kommer att tvingas fly Sverige. Detta riskerar att öppna dörren för det totalitära samhälle som många av oss länge har befarat skulle komma, men ändå trodde låg ett stycke fram i tiden.


Nu har jag bestämt mig. Adjö, Sverige – jag drar. Det går inte att leva i ett land där dissidenter behandlas som psykiskt sjuka och där myndigheterna vill spärra in samhällskritiker på institutioner.”


Hur nu som Ingrid Carlqvist gör, att kalla de som sysslar med ren och skär rasism, för samhällskritiker gör ju att man förstår i vilken verklighetsfrånvänd värld hon lever i.


Vi kan inget annat än säga adjö till Carlqvist då hon nu flyktar landet i rädsla för att hon skall ses som en psyksjuk individ. Dock så säger vi inte på återseende utan beklagar bara att de stackars danskarna nu får genomlida hennes islamofoba rasistiska dravel.


Raffina Wall för Slutpixlat