31 mars 2014

Tankar om SD:s dubbla agenda.

INSÄNDARE.
 
Slutpixlats artikel om Erik Almqvist konspirationsteorier om att det egentligen är vänsterextremister som har hotat läkaren för att skapa nytt antidrev mot SD visar på hur SD själva agerar och vilken agenda de egentligen har. Med detta parti måste man alltid se upp för de har en baktanke med allt de gör. Erik Almqvist twitter styrker att SD och dess anhängare misstänker att deras meningsmotståndare alltid handlar som de själva gör. Vi har sett det vid några tillfällen. T.ex, den berömda järnrörsfilmen som senare användes hårdredigerad i valrörelsen och där Erik Almqvist sa –”Soran, sanningen kommer alltid fram” (och det gjorde den ju fast inte som han hade tänkt). Vi kan tycka att detta är väldigt roligt men medaljen har en baksida som gör att man måste vara observant mot dessa herrar och damer inom detta parti.

SD försöker att få en bild av att de är förkämpar för åsiktsfriheten i Sverige. För något år sedan ville de ställa ut Lars Vilks rondellhund i riksdagen.  SD menar att det är samma sak som man gjorde med Ecce homo utställningen. Syftet enligt min mening med Ecce Homoutställningen var ju bl.a. att slå in dörrar för de homosexuellas rättigheter så att inte de med lagstiftning skulle diskrimineras.  Den officiella version av SD.s krav att ställa ut Lars Vilks Rondellhund var att värna om åsiktsfriheten mot det hot som islamistisk extremism utgör. Den inofficiella kan vara en annan.
Syftet från SD:s sida är inte att värna om åsiktsfriheten. Konsekvensen är att om man genomförde förslaget så skulle det riskera att splittra olika folkgrupper i vårt land. Om Riksdagen skulle besluta att ställa ut hunden är inte det samma sak som om Vilks gjorde det i en utställningslokal eller rondell. Riksdagen representerar ju det svenska folket och den svenska staten. Med andra ord skulle utställningen av Vilks rondellhund innebära att Sverige officiellt kränker den islamska tron. Detta skulle i sig riskera att dra till sig extrema islamistiska organisationer som inte skulle tveka att använda våld mot oss, vilket är oacceptabelt. De skulle om de ville göra flera terroraktioner mot Sverige, såväl här som utomlands.  Jag tror att Breivik har uttryckt att han skulle kunna knyta kontakt med, och utföra terrordåd åt, Hamas och al Qaida. I någon slags omvänd Baader Meinhofstrategi. Detta troligtvis för att få igång ett religionskrig i Europa.
Antingen har inte SD förmågan att tänka längre än näsan räcker när de lägger fram sådana förslag som detta eller så har SD en medveten strategi. I detta fall skulle SD:s strategi kunna vara att  peka ut muslimerna som orsak för terrordåden och därmed kunna få gehör för sin islamofobiska politik av. Förslaget om Rondellhunden skulle därför kunna vara ett led i denna strategi att just provocera fram risken för ett oro i vårt samhälle. Fjordman uttrycker sig i Counterjihad ”Islam och alla som utövar det måste tas bort – totalt och fysiskt från hela västvärlden” och vi vet ju att Kent Ekroth stöttar Fjordman. SD menar ju att det just nu pågår ett religionskrig i västvärlden. Alla metoder i krig är då tillåtna.
Med andra ord är inte SD ett demokratiskt parti utan vill bara ge sken av det i vanlig ordning. Några av deras förslag kan verka vara harmlösa men ser man vilka konsekvenser det kan få blir man ju mörkrädd oavsett om det inte är genomtänkt eller om det är en medveten strategi så utgör de en risk för vårt samhälle.
Tor Nilsson