9 mars 2014

Nazisten Stefan Jacobsson och hans SvP ett hot mot demokratin!


Ledaren för det nazistiska Svenskarnas parti, Stefan Jacobsson anser ju bland annat att demokratin enbart är ett experiment som präglas av ansvarslöshet och egoism, och dessutom förespråkar han att våld är det enda rimliga mot sina politiska motståndare och att Sverige enbart ska befolkas av en ras, ja han har absolut inte alla hästarna hemma i stallet.Att hetsa sina fotsoldater för att försöka mörda folk med motiveringen att man värnar Sverige och svenskarna är nog det mest absurda man hört på länge. Och att Jacobsson sen är stolt över detta bevisar enbart i vilken verklighetsfrånvänd värld dessa nazister lever. Samtidigt som förståndet kröp ut bakvägen så steg skiten dem också åt huvudet.Det kostar att inhandla påkar, knivar och yxor uppenbarligen. För SvP:s syn på en effektiv valrörelse är uppenbarligen att med våld försöka ta sina politiska motståndare av daga.
Ja nog har ni satt igång alltid. Är detta bara början på nazisternas våldsamheter så fruktar vi att det värsta ifrån dem inte kommit än. Bara en tidsfråga innan SvP:s fotsoldater eller SMR:s fotsoldater orsakar det första dödsfallet.


Man måste naturligtvis ställa sig frågan när det kommer till dessa uttalat våldsamma naziorganisationer om hur långt vi är beredda för att gå för att värna och bevara demokratin?

Ska över huvud taget nazistiska organisationer som förespråkar våld gentemot andra och säger att de inte är för det demokratiska systemet, ska de över huvud taget tillåtas att verka i demokratins namn, eller borde de förbjudas?


Åsikterna om detta är naturligtvis delade då demokratin är ett av de viktigaste verktygen vi har för att bevara ett modernt fungerande samhälle.


Men frågan är om man inte på något sätt borde kväsa dessa nazirörelser i sin linda, då de på ett så uttalat sätt fullständigt kastar alla demokratins grundvalar åt sidan enbart för att för att kunna föra sin sjuka ideologi vidare. Och kom i sammanhanget ihåg att vi i riksdagen redan har ett fascistiskt parti, SD, vars grumliga förflutna är hämtat från samma ideologi som dessa nazisterna i SvP och SMR har.Raffina Wall för Slutpixlat