9 mars 2014

Nazister från Svenskarnas parti bakom attacken!

Våldsbejakande nazistiska Svenskarnas partis ledning.

Enligt vad Slutpixlat erfar så är de tre nazister som låg bakom mordförsöken på sex personer i Malmö i går natt knutna till Svenskarnas parti.

Alla tre är nu anhållna av polisen misstänkta för mordförsök.


Det var efter lördagskvällens manifestation ”Ta natten tillbaka”, en manifestation kvinnodagen till ära där man demonstrerade mot mäns våld mot kvinnor, som nazister från Svenskarnas parti gick till angrepp.


Av de sex som blev attackerade av nazisterna var två kvinnor, som erhöll skärskador. För en av personerna som attackerades av nazisterna är tillståndet allvarligt.


Att det denna gång är nazister från Svenskarnas parti som står för mordförsöken på sina politiska motståndare är inte förvånande då partiet är känt för sitt våldsbejakande klientel.


SvP ledare Stefan Jacobsson har ju tidigare uppmanat sina sympatisörer att tillgripa våld.


I sitt tal vid Salemmarschen 2008, sa Jacobsson att "Det är vår tid att resa vapen mot mångkulturen och jaga ut den ur Sverige!"


Och det är ju just det hans sympatisörer gjort nu. Kom ihåg att allt våld som lett till dödlig utgång de sista decennierna alltid har kommit från högerextremistiska kretsar.


Efter Svenska motståndsrörelsens (SMR) attack på fredliga demonstranter i Kärrtorp och nu detta sista mordförsök på politiska meningsmotståndare av SvP sympatisörer, så är det nog bara ren tur att dessa nazister inte har mördat någon än.


Tyvärr är det nog bara en tidsfråga innan dessa nazister från SvP och SMR mördar någon.

Som svar på naziattacken så anordnas det idag ett antal manifestationer i Sverige mot dessa nazister och det våld de utövar. För hur det än är så låter sig folk inte skrämmas av dessa nazister. Expressen

Sydsvenskan

Frågan är nu också om hur polisen kommer att agera efter två så tydliga händelser där det uteslutande är nazister som stått för det grova och råa våldet.  Nog dags att vakna upp och inse att det riktigt farliga våldet kommer från de högerextrema nazikretsarna. Det har det alltid gjort i Sverige. Inte från vänsteraktivister som kastar vattenfyllda ballonger på nazisterna.

Curt Latinosson för Slutpixlat


Fotnot: Innan Slutpixlat uppmärksammade händelsen i Malmö så hade vi redan publicerat en artikel om just Svenskarnas parti och Stefan Jacobsson där vi just beskrev hur Jacobsson eldade sina medlemmar till att begå våldsdåd. Nazisten Stefan Jacobsson uppmara till våld! 


En slump kanske, eller bara en föraning om vad som skulle komma?