1 apr. 2014

Ingrid Carlqvist gör det igen! Drar slutsatser som är uppåt väggarna!

”Det är politikens fel att vänsterextremister tillåts slå ned fotbollsmotståndare!”

 


Ja den ”briljanta” analysen drar Ingrid Carlqvist i en så kallad ledarartikel i Disgusting International angående den tragiska händelsen i Helsingborg där en fotbollssupporter blev misshandlad till döds.

”Det var det vi såg i Helsingborg i går – det oförblommerade hatet och våldet är här för att stanna. Och det är politikernas och journalisternas fel."

Ojdå…!? Journalisternas fel? Säger hon som genom sin journalistiska ”gärning” genom sina hatiska inlägg i Disgusting International gentemot muslimerna just hetsar till angrepp mot dessa.


I det fallet har hon faktiskt rätt Carlqvist. Har hon kommit till någon slags självinsikt? För enligt Carlqvist själv, så finns det ju inga andra riktiga journalister än henne själv.  Enbart Carlqvist själv är det ju som står för sanningen. Ja när hon får säga det själv. Alla andra journalister är ju i Carlqvists ögon enbart PK-medlöpare och inte värdas att kallas för journalister. Så har hon frekvent uttryckt sig på Twitter.


Självinsikt och verklighetsuppfattning är ord som inte ingår i Ingrid Carlqvists vokabulär förstår vi nu.


För vem annars skulle skylla på politikerna och journalisterna för det tragiska som hände i Helsingborg och dessutom blanda in vänsterextremism i det hela? När vi vet att just högerextremismen är tätt sammankopplad med just fotbollshuliganerna.


Curt Latinosson för Slutpixlat