8 apr. 2014

Cirkus Sverigedemokraterna i högform!

Ja nu är alltså cirkusen igång inom Sverigedemokraterna igen. Denna gång är det SD:s Östgöta distrikt som står för showen kan man läsa i Nyheter 24.

Ni minns väl hur SD:s Markus Wiechel blev utkuppad under dramatiska former från sin ordförandepost i distriktet. Ja nu har han kuppat sig själv tillbaks igen, och dessutom kuppat in sin flickvän, Clara Aranda på kuppen så att säga. Ni minns hon som tyckte att hon kände sig påtvingad islam bara hon såg en moské.


När Wiechel blev utkuppad från ordförandeposten så var inte alla glada över detta och efter ett flertal avhopp i styrelsen för distriktet så tvingades de att sätta in ett extrainkallat årsmöte för att fylla de tomma platserna. Och då passade Markus Wiechel på att ta tillbaks sin ordförandepost.


Han passade då också på att riva upp den redan beslutade landstingslistan. För under det första årsmötet då Wiechel utkuppades så hade distriktet också slagit fast en landstingslista som toppades av kuppgeneralen själv, Joacim Pripp.


Nu fixade Wiechel alltså in sin flickvän Clara Aranda på landstingslistans första plats?


Något som fått den nu senaste utkuppade Joacim Pripp att ifrågasätta om det hela verkligen har gått demokratiskt tillväga.


”När erfarna politiker som jag, Patrik Rubindal och Ingvar Våxmo plötsligt ska bytas ut mot Markus Wiechels flickvän (Aranda) undrar jag om väljarna känner att det är värt att rösta på oss som parti längre", säger Pripp till Corren.


Ja man måste ju faktiskt hålla med Joacim Pripp. Hur kan man som väljare rösta på ett parti där nepotism snarare är en regel än ett undantag och där man inom partiet tänjer på begreppet demokrati till bristningsgränsen. Räcker att titta på Sverigedemokraternas egen ledare Jimmie Åkesson där både hans flickvän, Louise Erixon, och hans svärmor, Margareta Larsson, har ledande poster inom partiet.


Och hur kan man som Sverigedemokratisk väljare över huvud taget rösta på ett parti som förespråkar mer lag och ordning och vill ha strängare straff när detta parti vimlar av individer som själva är dömda för diverse brott. Hyckleri är bara ett milt ord i detta sammanhang.


Några av de ovan nämnda Sverigedemokratiska politikerna är ju sedan tidigare dömda för diverse brott.


Marcus Wiechel är dömd för tre fall av förtal och har dessutom gjort klara rasistiska uttalanden på sin Facebooksida. Jimmie Åkessons flickvän, Louise Erixon är dömd för en misshandel där hon knuffade omkull en flicka, slog henne i huvudet och bet henne i kinden.


Inte utan att man lugnt kan påstå att SD då verkligen är rena cirkuspartiet, och man kan ju bara undra hur länge det dröjer innan SD-sympatisörerna verkligen fattar vilka individer som styr detta parti och hur blåsta de blir av just detta partis företrädare.


Sverigedemokraterna är inget politiskt parti. Det är mer som ett resande teatersällskap med kraftigt inslag av rasistiska akrobatiska övningar där de ständigt slår knut på sig själva i ren dumhet.

Curt Latinosson för Slutpixlat