7 apr. 2014

Protesterar du mot SD, ja då ska du tvingas byta jobb!?

SD:s andre vice ordförande Carina Herrstedt tycker på sin blogg att de sjukhusanställda eller de brandmän som protesterar mot att Åkesson kommer på besök på deras arbetsplatser borde tvingas att se sig o efter annat jobb?

De är inte lämpliga för sina jobb anser Herrstedt.

Så enligt Herrstedts synsätt så får man inte visa sitt ogillande mot att Åkesson åker runt på besöksturné och sprider sin rasistiska dynga. Nä då ska man tvingas se sig om efter annat jobb?


Detta skulle ju då betyda att över 90 procent av de offentliganställda i Sverige riskerar att tvingas byta jobb, då de inte anammar Sverigedemokraternas rasistiska propaganda.


Ska då också alla andra yrkesgrupper som för exempel politiker som protesterar mot Åkesson och SD:s politik tvingas byta jobb?


Sverigedemokraterna och dess sympatisörer har ju alltid framhärdat att de i demokratins namn har rätt att säga och protestera mot vad de vill, men ve den som i samma demokratis namn protesterar mot SD. De är antidemokrater!


 

Det där med logiskt tänkande har ju aldrig varit Sverigedemokraternas starka sida.

Att sen vissa av de Sverigedemokratiska sympatisörerna mordhotar de som protesterar mot SD och Åkesson visar ju också vilket vidrigt klientel som SD egentligen består av.

Och när Jimmie Åkessons pressekreterare, Linus Bylund hävdar att SD tar avstånd från hoten och anser att just SD inte behöver ta något ansvar för dem eftersom hoten inte alls säkert kommer från SD sympatisörer, ja då är det inget annat än ren lögn och hyckleri från Bylunds sida.


För när samtidigt ledande Sverigedemokrater som nu Carina Herrstedt ger uttryck för sin aversion mot de som protesterar mot SD genom att anse att dessa borde tvingas från sina jobb så underblåser hon ju hatet mot de som inte delar just SD:s åsikter och ger därmed fritt fram för SD svansen att uttrycka sig som de gör.


Brandkårsprotesterna avslöjar vilka SD är!

Curt Latinosson för Slutpixlat