23 apr. 2014

I huvudet på en nazist finns bara BARBARI!

Ibland undrar man vad som rör sig i huvudet på dessa nazister. Eller rättare sagt, finns det något som rör sig i huvudet på dem? Annat än då hat och förvirrade tankar om nazismens ”storhet.”

Magnus Söderman, tidigare Svenska motståndsrörelsen, numer Svenskarnas parti visar helt på egen hand i denna video (kolla längre ned i Nyheter 24 artikeln) upp vad nazismen egentligen är och alltid varit. En synnerligen puckad ideologi.

Han hyllar nazismen och tycker att barbariet är det enda rätta. ”Vi ska dra fram på gator och torg och genom våra städer och landsbygd och visa det riktiga barbariet!”

Och nog har vi märkt hur nazisterna drar fram på gator och torg och där utövat sitt barbari. Misshandel, mordförsök och mord tillhör vardagen hos dessa nazismens barbarer.


När Söderman hävdar att ”fienden kommer att darra” så blir hans utspel för vad det är.


Patetiskt svammel och inget annat.


Om nynazisterna här i Sverige tror att de likt nazisterna i Tyskland på sin tid kan skrämma folk till tystnad så har de fel.

För inte kommer någon att darra inför de mer än puckade nazisterna. Snarare blir de förbannade. Men absolut inte rädda.


”Låt er inte luras”, skriver de på SMR:s webbsajt Tokfront, i en rubrik med anledning av kvällens tv-program Uppdrag granskning där nazisternas i SMR:s våldsamheter granskas.”Låt er inte luras av tidningarnas rubriker och budskapen från skickas ut via teveinslagen”, skriver de vidare på Tokfront.


Nä… Inte låter vi oss luras. Gemene man i Sverige är smartare än så. De inser att en nazist alltid är en nazist. Och med verbalt ”skickliga” företrädare för den nazistiska rörelsen som Magnus Söderberg, så tror vi att ingen i slutänden låter sig luras av nazisternas budskap. En barbar är ju alltid en barbar. Oavsett hur korkad denne är.


Raffina Wall för Slutpixlat