26 maj 2014

Frasse i Bagarmossen: ”I Bagarmossen är fascisterna en minoritetsgrupp!”

INSÄNDARE.

Ja frispråkige Frasse i Bagarmossen är här igen med en insändare. Denna gång har han spanat i det lokala valresultatet, hindrat morsan sin från en balkongaria, och set TV:n gå i spillror. Behöver väl inte säga mer. Händer alltid något när Frasse i Bagarmossen och hans morsa är i farten.


Tjabba tjena hallå! Frasse i Bagarmossen här igen! Ni vet kisen so… Äh vad fan. Nu är jag Arne Anka partist. Nog sagt!


Alltså efter att igår kväll försökt lugna morsan som ville ut på Bagistorg och jaga ifatt dessa fascistslynglar som hon kallade dem, för att med handväskan banka lite vett i skallen på dem för att de inte hade vett nog i pallet att rösta på ett demokratiskt parti, så beslöt jag mig för att kolla hur många puckon som lagt sin röst på Sverigedemokraterna här i Bagarmossen.


Så jag spanade in valmyndighetens sajt och letade upp rätt valdistrikt. Skarpnäck 6 Bagarmossen C, och fann att det inte var så många puckon som röstat på Sverigedemokraterna i kvarteret.

Endast 37 blöjnazister hade valt Sverigedemokraterna.


 

Morsan tyckte naturligtvis att det var 37 för många och hon sade att hon helt på egen hand skulle ta hand om dessa:

”Ge mig ett rejält knogjärn och ett väl avvägt brännbollsträ så att jag kan banka lite vett i dem!”


Lyckades lugna ner morsan igen med löftet om att fixa henne en sandsäck istället för att få ut sin frustration på. Bara att klippa ur en bild ur avisan på någon fascist och klistra nyllet på sandsäcken så kan morsa i lugn och ro få gå lös på den. Bättre att slå på ett dött objekt. Våld mot levande puckon har aldrig lönat sig. Dessutom så kan morsan gott behöva bli av med lite gumfläsk.


Alltså så fick rassarna 37 röster här i centrum av Bagarmossen. Det motsvarar 6,4 procent . Resterande 93,6 procent röstade på ett demokratiskt parti. Fan så jävla skönt!


Tänkte visa att här i Bagarmossen centrum är fascisterna i klar minoritet. Spana in detta!


Feministiskt initiativ 21,9 %
Sossarna 19,4 %
Miljöpartiet 19,3 &
Vänsterpartiet 16,7 %
Moderaterna 5 %
Folkpartisterna 3,1 %
Piratpartiet 3,1 %
Kristdemokraterna 2,1 %
Centern 1,7 %
Övriga, vilka de nu är har jag inte en aning om fick 1,4 %


När jag visade morsan siffrorna och hon fick se att sossarna bara hade fått 19,4 procent så blev hon förbannad och sa att hon på stört skulle ladda upp in för höstens val:


”Nä nu jäklar i min låda så ska jag sätta blåslampan i arslet på Olsson på tredje våningen och släpa ned honom till vallokalen. Räcker inte längre att ligga på sofflocket och glo på en bild av Per Albin och tro att man gjort sitt!”


Ja alltså, Olsson är en av våra grannar i huset. En hängiven sosse, men också en lat sådan. Ja så tycker morsan i alla fall. Å andra sidan så var morsan glad över att Feministiskt initiativ och Miljöpartiet var så stora i Bagarmossen:


”Äntligen lite nytta som förenas med lite nöje”, sa morsan och rusade in i sovrummet, letade upp sin ” Nineteen hundred sixty-eight outfit”, som hon kallade den, och hade sen en modevisning i vardagsrummet.


Kan säga att morsan inte längre gör sig i tight sittande storblommiga byxor minimal BH och pannband med texten ”Power to the people!” Kroppen bär på något vis, liksom inte längre upp plaggen som för drygt 45 år sedan.


Fick sätta stopp för morsans nostalgiska återblick när hon ställde sig på balkongen och vrålade ”Flower Power, makten till folket och USA ut ur Vietnam!”, över hela Bagistorg. Hon han även med att sjunga ett par strofer ur ”Vi måste höja våra röster.”

 
Alltså morsan har en tendens att dras med ibland när det är något som upprör, eller glädjer henne. Men annars så är hon lugn och sansad som en gräddfilsbunke.


Schysst morsa man har!

Nåja tillbaks till verkligheten. Bara för att 1930-talets spöken gör visit igen så inte fan ska vi lägga oss ned och dö i förtid bara för att Hitleristerna version 2.0 fick lite drygt 9 procent.

Låt oss slipa på argumenten, retoriken och jobba ännu hårdare för att få slut på fascistvurmandet.


Kämpa på alla antirasister där ute i Sverige!


”MORSAN NEJ! Inte slänga in fotot i gjutjärnsram på farbror Gustav i TV:n bara för att Åkessons nuna dyker upp där… MORSAN! Fan också! Tredje televisionsapparaten på en vecka nu. Undra om man kan köpa en TV med pansarglas?”


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen. Din antirasist i förorten! Bajen for ever!


Å DU! Missa inte att spana in senaste BAGIS-bloggen! Där kan du läsa mer om hur folk röstade i HELA Bagarmossen!