2 maj 2014

Mer antirasister än rasister på Åkessons turné genom Sverige.

I dagens IRM kan man läsa om den Sverigedemokratiske ledaren Jimmie Åkessons Sverigeturné där SD skryter om hur många sympatisörer till dem som dyker upp då Åkesson håller sina torgmöten.

Det är bara ett litet aber med det där att alla besökarna på torgmötena skulle vara sympatisörer till SD och Åkesson.


Det visar sig nämligen att antalet människor som vill protestera mot Åkessons besök är mångt mycket fler än Åkessons anhängare.


Något som Åkesson väljer att ignorera då han fortfarande tycks tro att det inte finns något folkligt motstånd mot Sverigedemokraterna. Bättre då att ljuga och även räkna in antirasisterna som besökare i tron att andra människor också ska tro att alla är SD-sympatisörer.


IRM bevisar ju klart att så inte är fallet.

För det är utan tvekan så att det folkliga motståndet mot rasistiska SD bara fortsätter att växa. Och den succéturné som Åkesson och hans anhängare hoppats på har redan så här i inledningen kommit rejält på skam.


Och inte blir det ju lättare för Åkesson och SD när nu det folkliga motståndet mot SD börjar få ordentligt genomslag i opinionsundersökning efter opinionsundersökning där SD stadigt tappar sympatisörer.


Slutpixlat vill rikta en liten uppmaning till alla antirasister därute som planerar motdemonstrationer under Åkessons turné.

 

Upplys gärna Slutpixlat om var och när ni tänker genomföra motdemonstrationer mot rasisterna så ska vi vidarebefordra uppgifterna via Slutpixlat så att fler får reda på detta.


Ju fler vi är som visar vår avsky för Sverigedemokraternas rasistiska politik desto bättre.


”Det finns inget folkligt motstånd mot Sverigedemokraterna”, hävdade Åkesson i sitt vårtal.


Låt oss bevisa att det faktiskt finns det, och visa honom att det ökar genom att dyka upp på alla platser i Sverige där Åkessons turné drar fram.


Dags att sätta rasisterna på plats och göra Åkessons turné till en engångshändelse i historien!Curt Latinosson för Slutpixlat