2 maj 2014

Våld mot SD-politiker. Detta är inte acceptabelt!

Man må tycka vad man vill om fascistpartiet Sverigedemokraternas verklighetsfrämmande och rasistiska politik, men att bruka våld gentemot någon av deras representanter har aldrig tjänat något gott syfte. Det ger bara Sverigedemokraterna åter igen chansen att ta på sig sina offerkoftor igen.

Att ge sig på en kille som delar ut flygblad för SD genom att spotta på denne för att därefter bruka våld på samma kille som nu skett i Karlstad är inte acceptabelt.


Bättre att med ord argumentera mot SD:s representanter och dess politik eller ignorera dem helt.


Att vinna en verbal holmgång är fasen så mycket bättre än att lämna någon halvt ihjälslagen på gatan bara för man inte råkar dela på dennes åsikt.


Låt oss inte sjunka ned till de svenska nazisternas nivå.


För klarar vi inte av att föra en saklig debatt utan att ta till knytnävarna, ja då är vi illa ute i detta samhälle.


Våld föder våld sägs det.


Låt oss en gång för alla då se till att inte föda detta våld med mer våld.


För oavsett vad man har för politiska åsikter så hör inte politiskt relaterat våld hemma i ett demokratiskt land som Sverige.


För övrigt så är det ingen konst att ta en debatt mot en Sverigedemokrat. För är du bara påläst på deras politik och har vettiga motargument så brukar det bli en kort affär. För det mesta brukar SD representanten moloket gå iväg och förbanna sig själv för att han/hon inte ens hade koll på sin egen politik.


Har hänt mig vid mer än ett tillfälle. :)


Så låt SD argumentera för sin sak. För hur det än är så är det en rundgång i rasism. Ett fullständigt meningslöst beteende som förhoppningsvis dör ut efter valet i september. Och det utan våld mot dem.
 

Raffina Wall stf. Chefredaktör för Slutpixlat