1 maj 2014

SDU:are hånar 1 maj firande!

Den så ”vältalige” och politiskt ”polerade” SDU:aren Axel Caesar Heder har uppenbarligen inget till övers för 1 maj, arbetarrörelsens högtidsdag.


På Twitter visar han sin avsky och hånar bland annat den Socialdemokratiske partiledaren Stefan Löfven.
Man undrar egentligen vem det är som är naiv i det här sammanhanget. För vi vet ju att de som går med i SD:s demonstrationer i sin naivitet är de som stegar rakt in i ett fascistiskt samhälle. Och det är absolut inget bättre samhälle.


Antisvenska budskap?

Sen när blev solidaritet, medmänsklighet och demokrati antisvenskt?


Ja jösses!? Ibland så undrar man om det denne unge Sverigedemokrat egentligen tillhör nazistiska SvP. Retoriken, men framför allt hatet är ju det samma. Nåja, fascister som fascister.Vi vet ju att unge Axel Caesar Heder föredrar högervindar, helst extrema sådana. Vad vi inte behöver i det här landet är individer med fascistiska antidemokratiska åsikter som inte ens har hyfs att visa respekt för arbetarrörelsens största dag i Sverige. 


Nog inte detta som partiledare Åkesson vill höra av en av sina adepter då han nu desperat försöker locka över LO arbetare till sina egna led genom att påstå att SD då är ett parti för arbetare. Men vi får ju faktiskt tacka unge Axel Caesar Heder för hans ”Twitterglädje”. 

Han visar ju helt på egen hand Sverigedemokraternas rätta ansikte. SD är och kommer aldrig att bli ett parti för den vanlige svenska arbetaren. För övrigt inget parti för folk med sunt förnuft oavsett vilka andra partisympatier de må ha.

Raffina Wall för Slutpixlat