25 maj 2014

Valpanik och sista minuten desperation!

Nu är det ju i och för sig ett antal timmar kvar innan vallokalerna stänger idag, men det är inte utan att man känner en viss panik hos vissa. Ska vi kalla det för valfrossa.

För det tycks som om vissa Sverigedemokrater drabbats av frossa så här i valets slutskede.


SD:s starke man i Södertälje, Tommy Hanson, ni vet han som har ”lite” svårt för det här med kvinnor som kan tala för sig och ta för sig, anser att alla feminister borde åka till en helt annan plats i dagens val:Björn Söder SD:s starke man i homofoba uttalanden kör sin hata vänstern kampanj ända in i kaklet när han säger att vänstern är ett satans antidemokratiskt otyg. Kom nu ihåg att i Söders perspektiv så är allt från Reinfeldts Moderaterna till Sjöstedts Vänsterparti antidemokratiska vänsterextremister. Söder har inte riktigt samma verklighetsbild som drygt 90 procent av Svenskarna har.


En annan som för det mesta har väldigt udda och verklighetsfrämmande åsikter är SDU:aren Axel Caesar Heder. Han tycks just nu så här i valtider mest vara bekymrad över hur vänstern klär sig än sitt eget partis politik?


Eller rättare sagt, vänsterpacket, som han kallar det när någon ifrågasätter hans åsikter.Å så kul! SDU har en modefetischist i sina led nu också. Innan så var det ju mest fråga om en fetischism för hår under armarna. Är de inte för gulliga de här ung "demokraterna."

Sverigedemokraternas snart från riksdagen och av partiet redan avpolletterade och självutnämnde islamofob, Thoralf Alfsson, tycker idag på sin blogg i en artikel under rubriken, ”Tiggare och Klimatångest”, att ”Vi behöver fler människor som tänker självständigt?”


Anledningen till Thoralfs uttalande är tydligen hans paniska skräck för Miljöpartister.


Alfsson kan inte förstå att Miljöpartiet fick 15.5 procent i den senaste opinionsmätningen. Alfsson anser detta vara ett utslag av MP:s ohederliga klimatskrämselpropaganda? Och det säger han som på alla möjliga vis försöker skrämma folk med att framställa muslimer, tiggare och alla andra som inte får plats i hans inskränkta lilla värld som livsfarliga terrorister och blodsugande kryp. Vem är det som egentligen försöker köra med ohederlig populistisk skrämselpropaganda?
 
Thoralf! Drygt nittio procent av svenska folket är människor som tänker självständigt. Långt från de indoktrinerade och verklighetsfrämmande kretsar du tillhör Thoralf.


Och apropå personer med en skev verklighetsfrämmande människosyn och en högst ohederlig populistisk politik, så har SD:s partiledare Jimmie Åkesson gjort ett desperat uttalande, då naturligtvis efter de massiva folkliga protester från vanliga hederliga svenskar som han mött under sin EU-valturné. Dock så punkterade Frasse i Bagarmossen effektivt Åkesson omgående. Vem annars.

 
Jimmie Åkesson:


”De antidemokratiska krafterna i Sverige måste tyglas!”


Frasse i Bagarmossen:


”Bra! Lär dig då att hålla käften!”


Frasse i Bagarmossen räds inte fascisterna.


Vissa Sverigedemokraters desperation över det massiva folkliga motstånd de mött på sin EU-valsturné tar sig ibland rent absurda uttryck.Braksuccé!?


Njae… det är väl en sanning med modifikation i den högre skolan. Det vill säga en ren lögn. Någon braksuccé kan man väl inte precis säga att det var. Snarare ett brakfiasko! Den som förövrigt under gårdagen ljög högst och mest måste väl ha varit SD:s riksdagsledamot Mattias Karlsson när han påstod att det var fler SD-anhängare än motdemonstranter på Åkessons besök i Malmö? Specsavers nästa kanske?


Starkt gjort Mattias! I ett slag så skickade du Pinocchio till världshistoriens soptipp som den värste lögnaren genom tiderna och fick ”Bagdad Bob” att framstå som en sanningssägare.


Inte ens reell fakta från media och polis kunde övertyga Karlsson hur fel han hade. Enligt Karlsson så var det obegripligt.  Och han tyckte att dessa hade en ”skev verklighetsuppfattning!”??


Tror inte Karlsson ska tala högt om det här med vem som har en skev verklighetsuppfattning. Lite som att kasta sten i ett glashus om man så säger.

Av vad som skulle blivit Sverigedemokraternas triumfatoriska EU-valskampanj där man räknade med att håva in sympatisörer bidde det ingenting.

Vi behöver väl inte ens göra en eftervalsanalys av orsaken till detta SD-fiasko. Bara konstatera att svenska folket är nog intelligenta att inse att det budskap som SD sprider är intolerans, främlingsfientlighet och en massa rasism. Och det är något vi kan vara förutan i demokratin Sverige.


Och skulle du nu fortfarande tveka om hur du ska rösta, om du inte redan gjort det, så stänger vallokalerna inte förrän klockan 21:00. Och skulle du av ”misstag” råkat ha lagt din röst på SD så kan du faktiskt gå till din vallokal och ändra dig. Kallas ”Ångerröstning.”* Glöm inte ditt leg bara.


För hur det än är. En röst på SD är en röst på fascismen. Och den kan vi vara utan!


Curt Latinosson för Slutpixlat


*Ångerröstning


14 § Väljare får rösta personligen i sin vallokal även om de redan har röstat i en röstningslokal eller brevröstat (ångerröstning). Om den tidigare rösten finns i vallokalen, får väljaren ångerrösta först sedan han eller hon har fått tillbaka rösten av röstmottagarna.