9 juni 2014

Nazisten Hennix från SvP svarar Slutpixlat: ”Ni är strykrädda fjollor!”

Inte förvånande så fick vi ett hotmejl från nazisten från Svenskarnas parti, Nils-Erik Hennix, med bifogat foto?, som svar på den artikel vi skrivit om Hennix där han ondgjorde sig över hur den svenska nationaldagen firades.

Förutom att han i sitt mejl nu kallar oss för okunniga, lågintelligenta, och att vi hade osympatiska utseenden och att vi skulle vara strykrädda fjollor, så påstod även nazisten Hennix att:


”Era namn kommer förr eller senare att bli kända för de nationella säkerhetstjänsterna i Sverige. Nationalister i era ev. hemländer är ivrigt behjälpliga att skaffa information om kulturmarxister som flyttat till Sverige.”


Undermeningen med detta uttalande av Hennix är ju ganska klart och tydligt. Får Hennix och hans nazianhängare från SvP reda på vilka som döljer sig bakom Slutpixlat då jävlar i mig ligger ni risigt till. Ett rent hot mot medarbetarna på Slutpixlat därmed.


Vad som dock Hennix inte tycks begripa är när han refererar till eventuellt vilka hemländer vi skulle tillhöra så är faktiskt hela redaktionen på Slutpixlat riktigt äkta helyllesvenskar, det vill säga svenska medborgare.


Ja att proppskåpet på nazisten Hennix sett sin bäst föredatum för länge sedan, förstår man när han skriver så här:”En sak ska ni veta era svenskhatare; jag är lika fanatisk och hänsynslös som Goebbels och Wessel i min politiska kamp mot kulturmarxism och ett Sverige som domineras av rasblandad ickegermans befolkning.”


Ja att nazisten Hennix är en fanatiker förstår man, och att han och SvP är beredd att använda sig av hänsynslöst våld för att genomföra sina vidriga ideologiska mål är inte förvånande. Det har ju SvP redan vid ett flertal tillfällen gjort.


Avslutningsvis i sitt mejl till Slutpixlat så säger nazisten Hennix att han bland annat kämpar för ett extremt djurskydd? ”Jag kämpar för ett Svea Rike som är synonymt med trygghet, välstånd, extremt djurskydd och god stämning. Detta kan bara skapas och upprätthållas med nordisk/germansk befolkning. 

Ni kämpar för att öka otryggheten, brottsligheten, fattigdomen, djurplågeriet och den dåliga stämning som skapas av invandrare runt om i hela vårt land.”


Bäst djurskyddet i Sverige skulle väl egentligen vara att totalförbjuda nazistiska organisationer som SvP.  Skulle nog vara det bästa skyddet mot både djur och människor i Sverige.

Ja man behöver väl inte vid det här laget betvivla att de som fortfarande tror på nazismens ideologiska ”storhet” är de riktigt rädda fjollorna.

Och du Hennix! Vi ”strykrädda fjollor” på Slupixlat tänker inte ens besvara ditt mejl. Bara arkivera det och skicka det till våra jurister för påsyn. Och dessutom så viker vi oss ALDRIG för hot från en representant för ett nazistiskt eller fascistiskt stolleparti!


För vi tror nämligen på alla människors lika värde, mångkultur och demokratin som den enda rätta vägen. Och det är vi stolta över!

 
För nazismen och fascismen är lika ute och hjärndöd som den och dess förespråkare alltid varit!


Hennix mejl i sin helhet:


Fotnot: Den 7 juni 2012 dömdes Hennix av Hässleholms tingsrätt för hets mot folkgrupp för en text som han publicerat på sin blogg. Hässleholms tingsrätts dom 2012-06-07 i mål nr. B 442-12  Expo Skånskan

Förövrigt så har Hennix blogg två gånger blivit nedstängd av bloggleverantören då den innehöll allt för främlingsfientliga och rasistiska artiklar. 

Citat av Nils-Eric Hennix: ”Att negrer, araber och liknande folk skulle kunna bli civiliserade och humana som svenskar är omöjligt” 
 
Raffina Wall för Slutpixlat