30 juni 2014

Falska locktoner från SDU!

Det Sverigedemokratiska ungdomsförbundet SDU försöker nu locka över kristdemokratiska ungdomar från KDU till sina egna led.

Under parollen KDU plus SDU och med tillägget, ”SDU - kickoff & KDU – Kickout”, så ämnar de Sverigedemokratiska ungdomarna att idag inleda sin Almedalsvecka.


SDU menar att eftersom KDU är ett parti som är på väg att försvinna så borde naturligtvis de kristdemokratiska ungdomarna välja att stället gå till just SDU eftersom de i grunden delar samma politiska värderingar?


För SDU påstår sig veta att just KDU:are är lika invandringströtta som dem själva?


Nu tror vi dock inte att KDU ungdomarna skulle välja att gå till ett fascistiskt partis ungdomsförbund. De är de alldeles för intelligenta för.


Och inte heller lär SDU:s så kallade ”kampanjaffisch” locka över några KDU:are. Man har nämligen valt att fronta SDU:s alltid så ”vältalige” Axel Caesar Heder för att föra fram sitt budskap.Ni vet han som tyckte att feminismen var det mest vansinniga som den svenska politiken har spytt upp.


”Denna avskumsvidriga ideologi måste bort”, Twittrade ju Heder för inte alls så länge sedan.


Han har också ondgjorde sig över hur ”vänsterpacket” klär sig och han kan inte heller för sitt vildaste liv kan begripa varför alla gröna partier måste vara så galet vänster. Axel Caesar Heder har ju också drömt om att han var prickskytt? I Afghanistan?Att han sen också tror att ”vänsterdragna” människor vill krossa allting och påstår att högern är fredliga och toleranta och att folk borde lära sig av dem tyder inte bara å en oändlig politisk okunskap och omognad hos denne Heder, utan också på en grav underskattning av andra människors intelligensnivå.


Tror knappast att SDU med sådana ”formidabla” affischnamn som Axel Caesar Heder lär locka en enda KDU:are att söka sig till just SDU. Snarare kan det bli så att vissa SDU:are kan tänka sig att lämna SDU för att gå till KDU istället.


Att sen också nu SDU tänker öppna sin Almedalsvecka med en rejäl krogsväng borde väl enbart det ses som en varning till alla andra i Visby med omnejd. Vi får väl hoppas att SDU:s William Hane inte tittar för djupt i glaset denna gång och kastar ölglas på en bartender och kallar denne för jävla blatte som han gjorde under sitt besök i den isländska huvudstaden Reykjavik för ett par år sedan.


SDU är enbart ett ungdomsförbund som likt sitt moderparti försöker värva medlemmar med falska påståenden om andra människor/invandrare och lögnaktiga locktoner om sitt eget partis förträfflighet.Inte alls svårt att söka sig till RÄTT PARTI. Bara att läsa SDU:s punktprogram så förstår varenda människa med lite sunt förnuft att just SDU INTE är rätt parti att söka sig till.Sen kan man förstå att Heder är trött. Måste vara jobbigt att ständigt försöka rättfärdiga ett fascistiskt partis politiska ideologi där hatet mot invandrare, flyktingar och politiska motståndare är det genomgående temat.

Curt Latinosson för Slutpixlat