3 juli 2014

Naziledaren Stefan Jacobsson avvisad från krogen!

Ledaren för det nazistiska partiet Svenskarnas parti, Stefan Jacobsson, blev igår avvisad från restaurang Biergarten i Visby.

Jacobsson hävdar att restaurangen vill svälta ihjäl nazisterna?När ska naziledare Jacobsson fatta att nazister inte är välkomna någonstans. Bara för att restaurangen har ett tyskklingande namn, så inte är den per automatik nazivänlig.


Nazisten Jacobsson har upprättat en anmälan mot restaurangen. Man kan bara fråga sig vad han hänvisar till i sin anmälan.”Hej polisen. Mitt namn är Stefan Jacobsson, partiledare för Svenskarnas parti. Jag vill göra en anmälan!”


”Jaha? Nazistpartiet menar du väl? Och vad vill du anmäla denna gång då?”


”Humpf… Vi är inte nazister vi är nationalsocialister! Vi vill anmäla att vi inte blev insläppta på en krog.”


”Jaha du? Och varför skulle ni inte ha blivit insläppta på krogen för då? Vilken motivering hade krogen för att inte släppa in er?”


”Vi blev nekade tillträde för de påstod att vi är nazister!”


”Men är ni inte det då?”


”Det var då själve fan! Vi är INTE nazister vi är nationalsocialister!”


Nu spekulerar vi på Slutpixlat naturligtvis lite i hur det kan ha gått till när Jacobsson ringde polisen. Men att hävda, som Jacobsson gör, att han med sällskap blev avvisad från krogen på grund av att de tillhör Svenskarnas parti stämmer inte riktigt överens med verkligheten.


En liten fågel från Visby talade nämligen om för Slutpixlat att anledningen till att Jacobsson och hans nazistvänner inte blev insläppta på krogen var att den var fullbokad. Det vill säga, det fanns inga lediga bord. Hur svårt kan det vara att begripa?


Något som nazisten Jacobsson naturligtvis inte varken kunde begripa, men framför allt inte acceptera. Han försökte istället att vända det till att de enbart på grund av sin partitillhörighet hade blivit avvisade och att den nya strategin i Almedalen var att svälta ihjäl dem.


Patetiskt och barnsligt uppförande som vanligt när nazisterna är i farten.


Curt Latinosson för Slutpixlat