12 juni 2014

Gratis bussturer inget för SDU:aren Axel Caesar Heder. Sågar Eskilstuna kommun!

Axel Caesar Heder
Eskilstuna så stängs på lördagen vissa delar av centrum av för all biltrafik på grund av Å-loppet.

Å-loppet är en mycket bland löpare populär kvartsmaraton som årligen går av stapeln i Eskilstuna.

Och för att underlätta för alla så stänger man alltså av vissa delar av centrum för biltrafik mellan klockan 13:00 och 19:00.


Viss busstrafik kommer under dessa timmar at dirigeras om. Men som plåster på såren så erbjuder Eskilstuna kommun och Länstrafiken gratis resor med kollektivtrafiken under dessa timmar.


Dock så faller inte detta alla smaken. För Eskilstunabon och tillika distriktsordföranden för SDU i Södermanland, Axel Caesar Heder, så är detta något av det dummaste som man hittills gjort i Eskilstuna kommun?

Och varför tycker Axel Caesar Heder att detta är det dummaste som gjorts?
Jo Heder tycks tro att de som har bil, inte på fullaste allvar vill åka kollektivt. Inte ens när det är gratis? Det är ju sååå… jäkla dumt tänkt.Ja stackars Axel Caesar Heder. Inte kan han nu ta sin bil in till centrum just mellan 13:00 och 19:00 på lördag bara för att Eskilstuna kommun gjort det dummaste de hittills gjort. Stängt av vissa delar av centrum för biltrafik. Att sen dessutom Eskilstuna kommun och Länstrafiken samtidigt erbjuder gratisresor med kollektivtrafiken tycker Axel Caesar Heder ju uppenbarligen inte heller om.  Allt är ju bara så jäkla dumt tänkt. Bara för att man själv har bil?


Only i Eskilstuna säger Heder om det hela?


Nja… Only i SDU, skulle vi säga istället.


Raffina Wall för Slutpixlat