13 juni 2014

VARNING GOTLAND OCH VISBY! Nazisterna från SvP på väg!

Enligt vad nazisterna från Svenskarnas parti uppger, så planerar de att under Almedalsveckan, förutom att de ska ha ett så kallat appellmöte den 28 juni mellan 19:00 och 20:30 vid Almedalsscenen, nu också att varje dag arrangera torgmöten på Hamnplan i Visby mellan 12:00 och 13:00 fram till den 6 juli.

”Efter förra årets lyckade aktiviteter under Almedalen har jag självklart höga förväntningar på årets vecka, och det är något jag personligen sett fram emot sedan förra året”, säger naziledaren Stefan Jacobsson.


Lyckade aktiviteter? Så Jacobsson anser uppenbarligen att förra årets Almedalen där medlemmar ur SvP uppträdde hotfullt mot folk, däribland förra S-ledaren Mona Sahlin och kallade henne för landsförrädare, var en lyckad aktivitet?


 


Visar väl snarare på vilket vidrigt parti SvP är och hur deras nazipöbel uppträder.
Jacobsson anser också att SvP blivit en naturlig del av det svenska politiska landskapet och att partiet kommer att märkas än mer under årets Almedalsvecka.


”Man kan förvänta sig en hög närvaro från Svenskarnas parti under hela Almedalsveckan, där vi förutom våra egna arrangemang även kommer att närvara vid öppna debatter och seminarium för att ta alla chanser vi kan för att ställa makthavarna mot väggen.”


Nazistisk Svenskarnas parti är och kommer aldrig att bli en del av det svenska politiska landskapet. De är enbart i Almedalen för att provocera och ställa till bråk. Att bruka våld mot sina politiska motståndare är de ju inte heller främmande för har det ju tidigare visat sig. Vi har fortfarande mordförsöken på tre personer i Malmö i färskt minne. Och en av dem som försökte mörda sina politiska meningsmotståndare, Andreas Carlsson, är ju fortfarande internationellt efterlyst misstänkt för tre fall av mordförsök.

Partiledare för nazisterna Stefan Jacobsson är ju själv dömd för våldsamt upplopp efter att 2005 ha attackerat en tillståndsgiven demonstration vilket gav honom två månaders fängelse. Han anser också att lagen om hets mot folkgrupp är en inskränkning i yttrandefriheten?


Så bara genom att ge tillstånd för ett parti som SvP där var tredje kandidat på deras riksdags, landsting och kommunalvalslistor är dömda för brott såsom hets mot folkgrupp, misshandel etc. tyder tyvärr på ett synnerligen dåligt omdöme från myndigheternas sida.


Frågan är om man överhuvudtaget skall ge mötestillstånd eller demonstrationstillstånd till ett parti som har inskrivet i sitt politiska manifest, att demokratin ska avskaffas till förmån för ett totalitärt styre, och för att uppnå detta så är alla medel tillåta. Räcker ju att höra hur nazisten Hennix uttrycker sig för att begripa att SvP inte är ett parti som har i en demokrati att göra.Och det räcker gott och väl att vi har ett annat fascistparti i Almedalen redan. Sverigedemokraterna, vars politiska agenda och syn på demokrati inte mycket skiljer sig mycket åt från SvP:s.Men när nu dock SD:s broderparti SvP fått tillstånd att vara med i Almedalen så hoppas vi naturligtvis att Gotlänningarna går man ur huse och visar på att de inte tolererar några nazister på sin ö. Sparka ut ALLA nazisterna i Östersjön i stället.


För inte ska vi väl ge nazisterna från något parti chansen att brandskatta Visby.


Curt Latinosson för Slutpixlat