6 juni 2014

Jesper Odelberg utsatt för ännu en vidrig hatattack från Exponerat!

Jesper Odelberg

Det har inte gått mer än ett par dagar sedan de som ligger bakom den vidrigaste av alla hat- och rasistsajter i Sverige Exponerat återigen ger sig på komikern Jesper Odelberg enbart på grund av att han raderat ett antal SD:are från sitt Facebook konto.
Expressen: "Tog ställning mot SD - kränks på hatsajt."

Nu så kränker Exponerat grovt återigen Odelberg i en artikel med rubriken, ”Den som ger sig in i leken, får leken tåla”. 


”Som ett bortskämt barn springer nu Odelberg och gömmer sig bakom mammas kjolar. Där bakom är det fortfarande säkert och tryggt att räcka ut tungan mot ”de dumma rasisterna”. Mamma är stolt och klappar på huvudet.


Mamma, i det här fallet vänsterextrema hatsiten Expressen, rusar till sin kamrats försvar. Att aldrig försitta ett tillfälle att chikanera sverigevänner, invandringskritiker, eller sprida hat och lögner om Sverigedemokraterna eller Jimmie Åkesson, det är helt riktigt. Då är mamma glad. Men när kritiken vänds mot den rättänkande telningen som papegojlikt upprepar vad mamma lärt honom för att regelbundet få den där livsviktiga klappen på huvudet, då är det mobbning och hat!”


 Än värre blir det när hatpöbeln i Exponerats kommentarsfält drar igång:Ingen människa ska behöva stå ut med ett sådant hat som kommer från anonyma tokdårar. Nu får det vara slut!


Slutpixlat vet vilka som ligger bakom sajten Exponerat och slutar inte dessa vidriga påhopp på människor från Exponerat enbart för att de inte delar de åsikter som framförs på Exponerat eller av deras älsklingar Sverigedemokraterna, så kommer Slutpixlat att vidta åtgärder för att få slut på detta. Vi ägnar oss inte åt att hänga ut folk och sjunka ned på samma nivå som hat- och rasistsajterna Exponerat och Avpixlat. Men i just detta fall kan vi mycket möjligt göra ett undantag. Räcker så länge att vi skriver:


”Hasse har en katt och tjejen sitter vid poolen och dricker vin”, så förstår ni på Exponerat att vi vet vilka ni är.


Och till Jesper Odelberg vill vi bara säga att du har vårt fulla stöd. Och då tror jag inte enbart vi talar för oss utan också av majoriteten av Svenska folket.

Nu får det vara nog på det vidriga hatet från dessa hat- och rasistsajter och dess fega hatpöblel i kommentarsfälten. 

Raffina Wall för Slutpixlat