6 juni 2014

Sagt av SD:are idag angående Sveriges nationaldag.

Ja att Sverigedemokraterna inte gillar hur vår svenska nationaldag firas tar sig ibland rent absurda och komiska uttryck. Man ogillar ju stark att andra människor än de rent ”äktsvenska” ska få vara med och fira vår nationaldag. Riksdagsmannen Kent Ekeroth kallar ju bekant dagens firande för, en mångkulturell indoktrineringsfest instiftad av vänstern”? Och SDU:s Jonas Andersson anser att mångkulturellt trams inte har att göra på Sveriges nationaldag för de är politiserade inslag?

Låt oss titta på några andra uttalanden som dessa SD:are och dess ungdomar i SDU gjort.


Sverigedemokraternas ”starke” man i Södertälje, Tommy Hansson anser bland annat på sin blogg idag under rubriken, ”Leve gamla Sverige!”, att det är för jäkligt att en TV-kanal på svenska nationaldagen av allt inbjudit talare såsom Soran Ismail och Alexandra Pascalidou. Dessa är enligt Tommy Hansson ”tvångsmässiga antinationalister och stundom hatfulla, professionella antirasister”?


Hansson avslutar sin bloggartikel med orden, "Leve fosterlandet! Leve gamla Sverige! Leve konungen och hans hus!”


Kan ingen vara så vänlig och upplysa herr Hansson att det ”gamla Sverige” var på väga att bli passé redan när V Gurra höll sitt borggårdstal.


Även Kalmariten, nationalromantikern, islamofoben och den numer av SD partiledningen ratade riksdagsmannen Thoralf Alfsson talar också ut på sin blogg och säger att sjuklövern sviker fosterlandet på självaste nationaldagen.  ”Vi har varit ett självständigt land i snart 500 år! Kan vi säga att vi är ett självständigt land idag?”

 Alfsson tycker också att De Geer kan ta sina osmakliga ”konstverk” och slänga sig i väggen tillsammans med alla övriga ”mångkulturivrare”. ”Det är inte er dag”, fortsätter Alfsson bombastiskt.  ”Den tillhör oss som är stolta över vårt land, Sverige! Och oss som vill bevara Sverige utan att översköljas av mångkultur och överstatlighet!”


Thoralf Alfsson! Sveriges nationaldag tillhör alla som vill vara med och fira denna. Svensk som icke svensk skall väl få ha rätten att vara med. Kan tala om att de som idag fick mottaga ett diplom på sitt nya medborgarskap är väldigt stolta över att få ha blivit svenskar och att få tillhöra vårt land. Du och SD har inte ensamrätt på nationaldagen Alfsson!


Och den för den av Sverigedemokraterna ”politiskt korrekta” låtsas nolltoleransen mot rasisms sak, ratade Christian Westling går nostalgitur och blir en bitter-twittrare.EH… ”Annat pack!?” Vi behöver nog inte gå närmare in på vad Almqvist avser med ”annat pack”. All förstår ju vad främlingsfientlige Westling menar.
Sen får Westling ett förslag.


 

Öh… Ett stalltips utan några höga odds är väl att om någonting är omöjligt så är det nog att få kungen att sätta sin fot på ett evenemang anordnat av Sverigedemokraterna. Nationaldag eller ej!


Å du Westling! Du glömmer väl inte av att kronprinsessan Victoria och hennes make Daniel idag tar emot nyblivna svenska medborgare med diplom och allt.Låter ”vackert” när SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand citerar den store tysklandsvännen Verner von Heidenstams dikt. Vem annars skulle han citera? För i april 1933 intervjuades Heidenstam av den tyska tidningen Der Tag där han är positiv till de politiska förändringarna i Tyskland: "Jag visste att Tysklands stund skulle komma och hälsar nu nationens uppvaknande."

 
En högerextrem nationalist citerar en annan högerextrem nationalist. Så passande.
Dock så tycker vi att vår egen webbguru Avram Moscoviths dikt är mer passande i sammanhanget.


”Sverige, mångkulturens land
Bliv vårt liv, vår ro
Du land där ALLA våra barn en gång få bo
Och ALLA fascister ständigt sova under kyrkohällen…”Curt Latinosson för Slutpixlat