14 juni 2014

Nazistiska sajten Nordfronts Facebooksida bortplockad!

Vi fick ett tips om att den nazistiska Nordfronts Facebooksida är bortplockad av Facebook. Då efter en anmälan.


Nordfront är den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsens, SMR:s webbsajt. Eller som vi föredrar att kalla den för, ”Tokfront”. För här florerar antisemitismen, islamofobin, rashatetet, främlingsfientligheten och rasismen för fullt.



Det var ju också anhängare till Svenska motståndsrörelsen (SMR) som beväpnade med glasflaskor och påkar och som den 15 december förra året attackerade en fredlig manifestation mot rasism som anordnats av bland andra boende i området Kärrtorp.
För det tilltaget dömdes 29-åriga Emil Hagberg, Stockholmschef för SMR, till åtta månaders fängelse för våldsamt upplopp, likaså Joakim Blixt Eriksson, 24 år, vice nästeschef för SMR i Stockholm och Peter Jusztin, 24 år, gruppchef inom SMR som får fängelse i 6 månader vardera.
 

Nazisterna i SMR förnekar även förintelsen och glorifierar de forna nazisterna i Tyskland som hjältar och uppmuntrar till våld mot sina politiska motståndare.

Vidrigare sajt får man leta efter i Sverige idag. Så den som lyckas med att släcka ned denna sajt permanent borde erhålla stora priset i antinazism och utses till hedersmedborgare i Sverige för all framtid. Plus en rejäl slant för väl förrättat verk.

Bra att de nu åtminstone inte via Facebook kan få sprida sitt vidriga nazistiska våld och hat vidare.


Curt Latinosson för Slutpixlat