8 juni 2014

Nazzesvammel från SvP:s alldeles egen Goebbels kopia, Nils-Eric Hennix!

Ja det är ju som bekant inte bara Sverigedemokraterna som ondgör sig över hur vår nationaldag firas. För föga förvånande är det ju då inte att deras broderparti på den högerextrema kanten, Svenskarnas parti också överreagerar och går i taket över vad de anser vara ett osvenskt nationaldagsfirande.

Nazisten Nils-Eric Hennix
Den ökände nazisten Nils-Eric Hennix, som dömdes 2013 av Hovrätten i Malmö till 4,800 kr i böter och villkorligt fängelse för hets mot folkgrupp är igång igen.

I en artikel på nazisternas alldeles egna pöbelorgan, ”Realisten”, eller som vi riktiga realister kallar den, "skit i utedasset", så vet då banne mig herr pajaspropagandist Hennix vad man ska göra åt de ”landsförrädare” som firade nationaldagen på ett så osvenskt vis.


”Nu måste en nationell kulturrevolution inledas för att stoppa landsförrädarnas svenskfientliga verksamhet. Vi måste ena alla nationella krafter och ta tillbaka Sverige. Tro inte att det är omöjligt för Svenskarnas parti att komma in i riksdagen! I dag avslöjade en opinionsundersökning att Fi uppnått så många sympatisörer att de kommer in i riksdagen om de håller ställningen. Kan Fi dyka upp ur intet och klara det så kan SvP det också.


Jag ska göra vad jag kan för att erövra en plats i riksdagen. Mitt mål är ett nytt Svea Rike där nationaldagen firas av blonda, blåögda nordiska barn vars föräldrar sjunger ”Du gamla du fria” i nordisk gemenskap. Där mörkhyade främlingars nationaldagsrappande och Zlatans version av nationalsången endast är ett obehagligt minne.”


Öh… alltså? Lite skrattretande att Hennix jämför sig med Feministiskt initiativ och tror att SvP som fågeln Fenix ska dyka upp ur naziaskan och komma in i riksdagen.


Ska vi för enkelhetens skull säga att samtliga proppar för länge sedan gick sönder i Hennix proppskåp. I början av maj 1945.


För värre nazzeretorik får man nästan leta efter.  Hade inte dessa fanatiskt våldsbenägna nazzar varit så allvarliga i sin framtoning hade man naturligtvis kunnat skratta åt eländet. Men nu har vi tyvärr sådana tokstollar i Sverige år 2014. Vissa har inte uppenbarligen fattat vad historiens värsta krigsförbrytare, Hitler och hans nazister en gång ställde till med för vidrigheter. De tror fortfarande blint på den nazistiska ideologin. 


Tokdårar och stollar är de, och våldsamt farliga sådana.


Det är då skrattet sätter sig i halsen och man inser att dessa nazistdårar måste tas på allvar och med alla medel bekämpas.


Nazism och fascism har inte att göra i ett modernt demokratiskt samhälle av idag.


UPPDATERAT. 

Bara för att ni ska förstå vilket vidrigt klientel som anammar  nazistideologin så får ni här ett litet axplock ur kommentarsfältet till nazisten Hennix artikel. Observera att vi inte tagit med de värsta då de innehåller värsta formen av antisemitism. 
Curt Latinosson för Slutpixlat