8 juni 2014

Politisk omognad! SD:s nya sätt att skylla ifrån sig på.

När enskilda Sverigedemokrater gjort främlingsfientliga, rasistiska, homofoba, sexistiska eller andra nedsättande uttalanden eller kommentarer på de sociala medierna så har man nu kommit på ett sätt att urskulda sig, ja då liksom för att slippa hamna under den av Åkesson instiftade politiska stupstocken vid namn ”Nolltolerans mot rasism”, vilken egentligen har visat sig vara mer en slumpgenerator helt beroende på Åkessons dagsform än ett rejält verktyg för att stävja rasismen i partiet.

”Ole, dole, doff
Kinke, lane, koff…”


Nåja… Sättet att skylla ifrån sig på, urskulda sig på, tro att ingen begriper det på, har nu av Sverigedemokraterna tagits upp till en helt ny nivå:


”Vi skyller våra "dumma" uttalanden på politisk omognad!”


Eh… Hur frågan är bara hur långt upp i åren kan man skylla på sin ”politiska omognad”?


Vi kan förstå att den purunge distriktsordföranden för SDU i Södermanland, Axel Caesar Heder, 20 besitter en hel del ”politisk omognad” när han sade att, ”Feminism är nog det mest vansinniga som den svenska politiken har spytt upp. Denna avskumsvidriga ideologi måste bort!”


Men när den Sverigedemokratiske vice partiledaren, Jonas Åkerlund bland annat sade att, ”Invandrare är parasiter”, för att senare förklara sitt uttalande med att han vid tillfället då var, "politisk omogen", kan man fråga sig vad som hänt med hans politiska mognads process? Ja han var faktiskt 53 år när han fällde detta ”politiskt mogna” uttalande?


Borde han inte ha uppnått en viss grad av ”politisk mognad” vid dessa år?


Uppenbarligen inte. Förklaringen till detta att nu skylla på sin politiska omognad så fort det börjar storma är egentligen ganska enkel.


Man kan kalla det för ett medfött ideologiskt fel. Ett fel som följt denna ideologi från första början därmed.


För fascismen har alltid varit en mycket politisk omogen ideologi. Så när vissa Sverigedemokrater nu skyller sina främlingsfientliga, rasistiska, homofoba, sexistiska eller andra nedsättande uttalanden eller kommentarer på att de var ”politiskt omogna” när de gjorde uttalandet, så följer de ju enbart sin ideologiska övertygelse och inget annat. Och då spelar ju faktiskt, om vi ska vara ärliga, åldern ingen roll.Curt Latinosson för Slutpixlat