8 juni 2014

SD:s hets mot tiggare ledde fram till brutal misshandel!

Tidningen Expressen skriver i en artikel om en tiggare som helt plötsligt och utan förvarning blev brutalt misshandlad av en man vid Tekniska högskolans tunnelbanestation i Stockholm.

”En man som gått runt och varit utagerande och otrevlig mot förbipasserande flög plötsligt på och började misshandla en tiggare som satt fredligt vid ingången till tunnelbanestationen, enligt Victor Adolphson, yttre befäl vid Stockholmspolisen.


– Det rörde sig inte om någon örfil utan det var ordentlig misshandel, helt klart.
Ordningsvakter från tunnelbanan anlände och lyckades avbryta händelsen. När polis anlände till platsen greps mannen för misshandel. Då passade han på att berätta varför han hoppat på den tiggande mannen.


– Han sa att motivet var att han hatade tiggare, säger Victor Adolphson.


– Ett lågvattenmärke av sällan skådat slag. Oprovocerade grejer är aldrig roligt. Ingen brottslighet är kul men det finns grader i helvetet.

Mannen som blivit misshandlad var i chocktillstånd efter händelsen. – Han var livrädd, stackaren. Som tur var fanns folk där som tog hand om honom. Han kunde inte prata svenska och hade svårt att förstå vad som hände, säger Adolphson vidare. 
(Källa: Expressen) 

Man måste genast ställa sig frågan varför blev en tiggare som på intet sätt ofredat någon annan helt utan orsak blir brutalt misshandlad av en man som dessutom sade att han hatar tiggare?


Svaret finns i den hat- och lögnpropaganda som det Sverigedemokratiska partiet spridit om tiggare och som på ett än vidrigare sätt följts upp av deras propagandamegafoner Avpixlat och Exponerat.

Det är deras hat och den därmed efterföljande hetsen som utan tvekan triggar vissa individer att begå sådana här avskyvärda handlingar. Ansvaret för det som inträffade ligger helt och hållet på SD.


Är det verkligen så vi vill ha det i Sverige? Ett parti som hetsar sina fotsoldater/pöbel mot de många gånger svaga individerna i samhället, invandrare, flyktingar o tiggare, genom rena lögner och desinformation om dessa, är inte något majoriteten av svenska folket vill ha.

 
SD:s främlingsfientlighet och rasism får naturligtvis tyvärr konsekvenser i slutänden som i detta fall. Är det något vi vill tillåta att få fortsätta? Nej naturligtvis inte! 


Låt oss få ett slut på SD:s hat och hets mot invandrare, flyktingar, tiggare och de som inte delar SD:s vidriga politiska ideologi, genom att inte ge dem nytt tillträde till riksdagen i höstens val.


Raffina Wall för Slutpixlat