1 juni 2014

Tittarorkan mot SVT efter SD-hatisk valvaka hävdar SD-anhängarna!

”Tittarorkan mot SVT efter SD-hatisk valvaka! Den mest partiska och osakliga valvakan någonsin" eller ett "demokratiskt haveri". Det är experternas utlåtande om EU-valvakan 2014.”


Nu så tar rasisterna inte bara i så det knakar i hjärncellen, den riskerar också nu att implodera. Det man normalt sett brukar kalla tittarstorm har de nu i sin enfald upphöjt till ”tittarorkan”? Nästa steg i verbala "finesser" torde då bli "tittartornado" nästa gång SD känner sig "felfördelade" av media.


I något som kallas ”Granskning Sverige” på Youtube så inte enbart ondgör man sig över att man tycker att SD utsattes för rent hat gentemot dem. Man analyserar också orsaken till detta ”hat” och kommer fram till att det är 1968-års kommunister och annat vänsterpatrask som man kallar det som är orsaken till det hela? För 1968 så var det ett helt FNL-tåg som marscherade in på Sveriges radio. Därav orsaken till att Sverigedemokraterna av idag är hatade?


Ja vi vet. Bristen på logiskt tänkande och att därav dra riktiga logiska slutsatser är ju inte Sverigedemokraternas starka sida som bekant.


Nåja, till dessa SD-politikers och sympatisörers försvar får man väl säga att de lärt sig av den ”bäste”.


För SD-ledaren Åkesson har ju i en intervju med Aftonbladet 2009 sagt att har man inga belägg om något så kan man ju i rimlighetens namn anta att viss information ändå stämmer?


Vad Åkesson naturligtvis menar är att finner man inte den information som passar ens politiska agenda så får man belägga detta genom att anta/spekulera/ljuga i att det ändå är eller var så, för att få det som man vill. 


Ungefär precis som de som nu påstår att det blivit en ”tittarorkan” efter SVT:s EU-valvaka.


Något som det naturligtvis inte är eller har blivit. Enbart i huvudena på SD-politikerna och dess sympatisörer det nu blåser orkan ordentligt verkar det som. Sen kan man ju också undra vilka de experter är som man hänvisar till som säger att SVT:s EU-valssändnings skulle ha varit ett ”demokratiskt haveri!?”


Förmodligen Ingrid Carlqvist och Mats Dagerlind då. De är ju just de verkliga experterna på det här med hur ett demokratiskt haveri ser ut i egenskap av sina egna ständigt återkommande demokratiska haverier i de sociala medierna. Där kan man tala om inte enbart en mental härdsmälta utan också en "Megamaxi orkanstorm av det ren gigantiska slaget!"


Curt Latinosson för Slutpixlat