23 juli 2014

Linus Bylund SD: ”Aaaaaaahahahahahaha!”

Jimmie Åkessons stabschef Linus Bylund humoristiska nivå är lika låg som partiets politik uppenbarligen. Det vill säga sandlådenivå.

För i gårdagens tidningar kunde man läsa om en stackars kille som mot sin vilja fått sitt namn ändrat hos skatteverket. Någon person hade uppenbarligen bemödat sig med att skicka in en anmälan om namnbyte av denne kille. Vilket är det samma som urkundsförfalskning.


Linus Bylund kunde naturligtvis inte låta bli att på Twitter kommentera detta.Nej naturligtvis är det både barnsligt och elakt gjort, och inget man skrattar åt då urkundsförfalskning är en allvarlig sak som kan ställa till mycket elände för den som råkar ut för detta.


Dock så tyckte Bylund ändå att det var så fruktansvärt roligt att någon råkat ut för detta att han inte kunde hålla sig och gav utryck för sin skadeglädje över det inträffade.
Nä att det kan vara svårt att hålla sig när andra människor råkat illa ut och sen skratta åt dem är inte ovanligt, men att öppet ge uttryck för detta med ren och skär skadeglädje på de sociala medierna är inte trevligt. Speciellt inte när man som Bylund gör representerar ett "politiskt" parti.

Det är dock en annan ton när de själva blir utsatta för samma sak. Då åker offerkoftorna på i en rasande fart och tyck synd om oss syndromet slår till med full kraft.


Som sagt, inte enbart deras politik som är på sandlådenivå.


Curt Latinosson för Slutpixlat