12 juli 2014

Naziledare grinig på Slutpixlat!

Någon nytta har uppenbarligen Slutpixlats artiklar om nazistiska Svenskarnas parti och dess företrädare gjort.

För igår erhöll vi ett mejl från självaste naziledaren Stefan Jacobsson. Och inte var det ett fanmejl precis.Kommunistpack?

Likt sitt systerparti på den högerextrema sidan, Sverigedemokraterna, så rutar dessa nazister in sina politiska motståndare för att vara antingen vänsterextremister eller som nu i Jacobssons fall, tillhörande kommunismen.


Nåja, för upplysnings skull så är Slutpixlat en politiskt obunden sajt bestående av medarbetare som har vitt spridd politisk tillhörighet, religiös bakgrund och etnisk tillhörighet. Vad som förenar oss är vår kamp mot främlingsfientlighet, rasism, fascism o nazism.


Nazisten Jacobsson kan få hata oss hur mycket han vill. För inte tänker vi lägga ned vår sajt enbart på grund av att en nazist anser så.


För så länge det finns sådana mörka krafter i vårt land som inte ens tvekar att använda grovt våld och till och med mordförsök på sina politiska motståndare och dessutom inte skulle tveka att avskaffa demokratin för att nå sina vidriga politiska mål som SvP gör, ja då finns det också ett behov av människor, rörelser och organisationer som värnar mänskliga fri och rättigheter, mångkultur och demokrati.


Slutpixlat tänker fortsätta med att granska rasistiska, fascistiska och nazistiska partier, organisationer och rörelser. Varken påtryckningar eller hot från individer tillhörande dessa partier, organisationer eller rörelser kommer någonsin att stoppa Slutpixlat.

 

Raffina Wall för Slutpixlat