11 juli 2014

Toknazisten Hennix vill införa obligatorisk skoluniform!

”Obligatorisk skoluniform bör införas. Skoluniform är inte bara en estetisk fråga utan har även positiv psykologisk inverkan på eleverna.”

Ja så skriver det nazistiska Svenskarnas partis Nils-Eric Hennix i en artikel om skolpolitiken i nazisternas egen pöbelsajt Realisten.

Nazisten Hennix tycker också i sin artikel att skolan av idag är utformad efter kulturmarxistiska värderingar och han anser också att skolans mål idag inte når maximal kunskapsinlärning på grund av att den är likriktad, jämlik och demokratisk?


Hennix tycker också inte förvånande att det är fel att invandrande analfabeter går i samma klasser som övriga elever?


Att nazisten Hennix tycks ha sprungit på samtliga Sveriges lyktstolpar i sitt sökande efter att få en plats i nazisternas eget Hall of Fame, Valhall råder det ju ingen tvekan om.


 

Och att nazisten Hennix anser att skolelever bör iklä sig skoluniform för att det av estetiska skäl skulle vara passande är inte förvånande då nazister alltid har haft en vurm för uniformer av olika slag.

Nazisten Hennix vill väl förmodligen att svenska skolbarn ska se ut som Hitlerjugend för att det skall passa honom och hans gelikar. Den psykologiskt positiva inverkan som också nazisten Hennix tycks tro att eleverna skulle få av att bära skoluniform bevisar återigen att Hennix vurmat ned sig allt för mycket i den nazistiska ideologins vidriga värld.


 
”Under nazismens tid vid makten - från 1933 till 1945 - utsattes den tyska ungdomen för en intensiv propaganda. Hela Tyskland likriktades efter nazipartiets dogmer, och fokus var på ungdomen. I skolan hjärntvättades eleverna med nazistiska idéer och de utsattes för ett starkt tryck att på fritiden ägna sig åt Hitlerjugend som var en scout-liknande nazistisk ungdomsrörelse vars syfte var att likrikta ungdomen efter nazistiska ideal och att förbereda dem för soldatlivet. Alla liknande ungdomsrörelser som funnits före kriget togs över av Hitlerjugend. Till slut blev det nästan obligatoriskt för ungdomar att vara aktiva medlemmar i Hitlerjugend. Den som ställde sig utanför fick inte tillträde till högre studier och blev ofta mobbade av sina kamrater - en mobbing som uppmuntrades av Hitlerjugend-ledarna.” (Hitlerjugend - en nyckel till nazisternas makt.)


Att nazisten hos SvP Nils-Eric Hennix inte har alla tomtar hemma på loftet eller alla hästarna samlade i stallet har han ju genom följande uttalanden tidigare klart bevisat:


”Jag ska göra vad jag kan för att erövra en plats i riksdagen. Mitt mål är ett nytt Svea Rike där nationaldagen firas av blonda, blåögda nordiska barn vars föräldrar sjunger ”Du gamla du fria” i nordisk gemenskap. Där mörkhyade främlingars nationaldagsrappande och Zlatans version av nationalsången endast är ett obehagligt minne.”


”En sak ska ni veta era svenskhatare; jag är lika fanatisk och hänsynslös som Goebbels och Wessel i min politiska kamp mot kulturmarxism och ett Sverige som domineras av rasblandad ickegermans befolkning.”


Nazismen som ideologi och dess förespråkar hör inte hemma i ett modernt demokratiskt samhälle. Och trots att Slutpixlat har fått motta hot från nazistiska kretsar, så viker vi inte en tum från att granska och exponera företrädare för denna rasistiska, människofientliga och antidemokratiskt vidriga ideologi.


Raffina Wall för Slutpixlat