3 juli 2014

Och så kom ytterligare ett hotmejl från nazistiska SvP!

Slutpixlat fick idag återigen ett litet ”kärvänligt” mejl under rubriken, ”Lägg ned Slutpixlat!!!”, ifrån en SvP medlem eller sympatisör. Förmodligen med anledning av vår tidigare artikel om SvP idag där naziledaren Jacobsson blev avisad från en krog i Visby för att den var fullbokad. Något han försökte vända på genom att hävda att det var på grund av att de tillhörde SvP som de blev avisade.

Vi börjar bli ganska vana vid det här med hat- o hotmejl nu och lägger egentligen inget större intresse vid vad diverse stolpskott från nazikretsar skriver till oss. Sist var det ju SvP nazisten Hennix som kallade oss för "Strykrädda fjollor". Men för en gångs skull så publicerar vi detta mejl då det till skillnad från alla andra hat/hotmejl som tillsänds oss är hyfsat grammatiskt korrekt och dessutom som omväxling faktiskt är stavat korrekt.


”Ni jävla svartskallekramande as på Slutpixlat ska sluta sprida era jävla lögner om Svenskarnas parti. Vi är ett nationalistiskt parti och inte några nazister. Och det är en jävla skillnad!


Vi i SvP kämpar för ett Sverige fritt från allt jävla invandrarpack. Ett Sverige som är till för oss svenskar och inga andra. Vi tror på Sverige och svenskarna. Det är att vara nationalist. Den rasblandning som sker helt öppet idag är bara ett djävulens verktyg som används för att radera den svenska ursprungsbefolkningen. Vi kommer aldrig att tillåta detta!!!

 
Och om ni kräk på Slutpixlat fortsätter att sprida era lögner om oss i SvP så kommer det att bli synd om er. Vi vet vilka ni är!!! Och när vi kommer till makten så kommer sådana kommunistsvin som ni att önska att ni aldrig blivit födda. Det samma gäller för alla andra jävla multikulturälskande kommunistjournalister och politiker som gör allt för att förstöra vårt Sverige. Folk kan ju försvinna ibland om ni fattar va.


Så lägg ner vad fan ni håller på med innan vi får fatt på er. Bäst för er egen jävla hälsa era jävla kommunistas!!!!


Stolt nationalist!!! SvP 2014!!!” 


Ja ”Stolt nationalist” tar då i så det knakar. Lite märkligt dock är att ständigt dessa individer tillhörande SvP, SD eller någon annan högerextrem rörelse alltid måste kalla sina politiska motståndare för antingen kommunister eller vänsterextremister även om majoriteten av de som inte delar dessa högerextremisters uppfattning har en helt annan politisk åskådning. Utan tvekan så att dessa individer har en ganska snäv och begränsad politisk syn på sin omvärld. Inte förvånande dock med tanke på dessa högerextremisters vetenskapligt bevisade låga intelligensnivå.


Slutpixlat ämnar inte polisanmäla mejlet då vi inte har tid med det eller har lust att ta polisens resurser i anspråk för det. Skulle vi polisanmäla alla hat- o hotmejl från diverse rasister, fascister eller nazister så skulle vi inte få tid över till annat. Vad vi däremot gör är att noga katalogisera och ta reda på vilka individer som ligger bakom mejlen. Bra att ha den dag då de verbala hoten övergår i rent fysiska handlingar.


Dessutom så viker sig Slutpixlat aldrig för några hot från dessa högerextrema kretsar.


Vi kommer att i vanlig ordning granska rasister, fascister o nazister och skriva om detta smutsiga byks odemokratiska agendor.

Raffina Wall för Slutpixlat