4 aug. 2014

Brothers in Arms. Nazibröder från SvP deltog i stridigheter i Ukraina.

Media har ju tidigare rapporterat att Patrik Fridén, som just nu utbildar sig till sprängmedelsexpert? i Karlskoga och är företrädare för nazistiska Svenskarnas parti och kandidat till kommunfullmäktige i Karlskoga har varit nere i Ukraina och i nästan två månader aktivt deltagit i strider för att som han säger, hjälpt till att försvara Europa och vårt broderfolk.

Nu kan Slutpixlat avslöja att även hans bror, Henrik Fridén också varit på plats i Ukraina och aktivt deltagit i stridigheterna, i drygt 4 månader.Och på Henrik Fridéns Facebooksida så stoltserar han likt sin bror tidigare gjort, med en AK47:a.Dock så tycks det finnas delade meningar hos andra SvP företrädare vilken sida man bör strida på i Ukraina konflikten.


Curt Linusson, grundaren av den nynazistiska paramilitära organisationen "Legion Wasa" och SvP:s kandidat i kommunalvalet i Lidköping anser att Henrik Fridén slogs på felsida i konflikten.Nazisterna i SvP må träta om vilken sida som är ”bäst” att slåss för, vad värre är i sammanhanget är när nazisten Linusson i sina kommentarer säger så här:


”Det är alltid intressant med svenska frivilliga (mercenaris ?) i andras krig. Kampen skulle dock flyttas till vår arena Sverige- den kommer till slut tror jag.”


Att de nynazistiska organisationerna i Sverige inte tvekar att använda våld för att nå sina politiska mål är ju ingen nyhet. 14 mord med politiska förtecken under tio års tid är vad dessa nazister åstadkommit.


Fyra medlemmar ur nazisten Linussons skapade ”Legion Wasa” misstänktes 2004 för att ha planerat massmord på politiska motståndare.


Linusson har sagt att syftet med ”Legion Wasas” paramilitära övningar är att förbereda ett raskrig.


Nu verkar det ju som om nazister ifrån bland annat SvP istället förbereder sig på ett raskrig genom att låta sina medlemmar aktivt delta i riktiga krigskonflikter istället.


Bröderna Fridéns deltagande i Ukraina konflikten är ju bara ett exempel på hur dessa nazister förbereder sig.


Man kan fråga sig om det inte borde vara förbjudet att som svensk medborgare att aktivt delta i andra länders väpnade konflikter.


Vi får för alla svenska medborgares väl hoppas att SÄPO har stenkoll på de här våldsbenägna nazistiska individerna i SvP som inte tycks tveka att använda sig av dödligt våld mot sina politiska motståndare när de så tycker.


Curt Latinosson för Slutpixlat