5 aug. 2014

Sverigedemokraterna: Så ska vi bli ännu bättre på nätet.

I en intervju som Nyheter24 gjorde med SD:s kommunikationsstrateg Joakim Wallerstein i mars i år så sade Wallerstein bland annat att, SD skulle bli ännu bättre på nätet inför valet.

Något som också vissa SD-politiker uppenbarligen omgående anammade.


Men vi tror nog inte att det egentligen var riktigt på detta sätt som han menade att SD  skulle förbättra sig på nätet.Kan Sverigedemokratiska politiker bli bättre på det här med kommunikation på nätet?

Svaret torde vara att så inte är fallet. Och ju närmare valet vi tycks komma desto mer ”briljanta” uttalanden poppar nästan dagligen upp på nätet från SD:s politiker.


Än mer ”briljantare” är dessa SD politikers bortförklaringar när de blir avslöjade för sina rasistiska uttalanden.


Alkohol, ålder, och diverse sjukdomar tycks vara ett genomgående tema när de tafatt försöker skylla ifrån sig.

 
Om nu verkligen SD avser att bli bättre på nätet så borde de nog byta ut sin kommunikationsstrateg och istället införa en granskningsnämnd där hatiska och frustrerade SD politiker kunde skicka in sina ”briljanta” alster innan de hamnar på nätet till offentlig beskådan.


Och skulle denna granskningsnämnd leva upp till den av Åkesson införda nolltolerans mot rasism inom partiet som han säger sig stå för, ja då skulle det bli tämligen tyst på nätet från SD:s politiker.


Förhoppningsvis så tyst att man kan höra en knappnål falla.


Ralph Usterman för Slutpixlat