23 aug. 2014

SD-riksdagsman får toknoja och sågar sajt med nästan 100 000 tusen gillar på Facebook.

Den snart av partiledningen avpolletterade Sverigedemokratiske riksdagsmannen och självutnämnde islamofoben Thoralf Alfsson ifrån Kalmar får rena rama toknojan i sin blogg på en av Sveriges mest populära antirasistiska sajter och kallar denna för en hatsajt.

Och det är naturligtvis Inte rasist men… som Alfsson retar upp sig på.”IRM gör allt för att misstolka, förvanska, vinkla, läsa mellan raderna för att misskreditera och ”hänga ut” personen ifråga som skrivit något eller länkat till någon artikel som inte är politiskt korrekt. Allt i syfte att få någon lokaltidning eller ännu hellre riksmedia ta upp deras snedvridna och starkt missvisande artiklar. Vilket i sin tur skall leda till att personen offentliggörs i media och riskerar förlora eventuella förtroendeuppdrag eller kanske få problem på sin arbetsplats eller till och med förlora ett jobb. Vilket faktiskt hänt! Det är det verkliga syftet bakom IRM. Tyvärr finns det journalister som nappar på deras illa dolda agenda och sprider deras hatbudskap.”


Oj då vad Thoralf Alfsson tar i. Fantastiskt att någon kan bli så sur över en sajt som för det mesta faktiskt bara tar fram vad diverse SD-politiker sagt i de sociala medierna och förmedlar detta vidare till den breda allmänheten.


Vi vet ju av egen erfarenhet här på Slutpixlat hur illa SD och dess politiker tycker om att bli granskade av media för vad de gör och säger.


När Alfsson talar om att IRM skulle förvanska, vinkla, läsa mellan raderna för att misskreditera så kan man undra om Alfsson verkligen själv läst vad hans SD-kollegor skrivit och lagt ut i de sociala medierna. Sanningen är nog att Alfsson till fullo håller med sina partikollegor i de mindre begåvade uttalanden de gör på de sociala medierna. Att Alfsson tar dessa i försvar är då i sammanhanget inte förvånande.


Alfsson själv har ju inte alltid uttryckt sig så vidare begåvat själv.

Vad som är intressant är egentligen att IRM är de som verkligen granskar just SD och gång efter gång avslöjar vad detta parti egentligen är och står för.


Främlingsfientlighet och rasism. Ord som naturligtvis inte Alfsson vill höra då han i sin indoktrinerade värld naturligtvis inte kan se sig själv som just det han är.

Främlingsfientlig och rasistisk.

Som en slutkläm påstår Thoralf Alfsson att IRM uppviglar till hat gentemot SD.


”IRM eller ”Inte rasist men” har ett stort ansvar för det hat som präglar sociala medier. De uppviglar till mer och mer hat genom sina förvanskningar och sin förföljelse av politiska motståndare.”


Alfsson kastar nog en av de största stenarna i glashuset när han säger så, för om det egentligen är några som ständigt försöker att förvanska och uppvigla till hat och förföljelse av andra, så är det ju Sverigedemokraterna själva.


Räcker att se på hur de ständigt hetsar mot invandrare, flyktingar, politiska motståndare och journalister för att begripa att de största hatarna finns hos SD.


En sajt som IRM som genom sitt antirasistiska arbete håller kollen på vad rasisterna gör och säger och sedan avslöjar dessa rasister med brallorna vid knävecken fyller ett viktigt syfte i dagens demokrati. Utan dem så hade rasisterna fått stå oemotsagda och kunnat fortsätta med att spy ut sina lögner och sin rasism.


Och har man nästan 100 000 gillar på FB som IRM har så visar detta på att folk verkligen uppskattar IRM:s arbete med att granska och avslöja det rasistiska SD:s smutsiga byk. 


Något vi förstår att inte islamofoben och rasisten Thoralf Alfsson uppskattar särskilt mycket.

Förra gången Slutpixlat publicerade den här bilden så blev Thoralf Alfsson lite grinig. Så grinig att han tänkte polisanmäla bilden för förtal? Men därav blev intet. Så nu publicerar vi bilden igen, då den på ett mer än representativt sätt speglar en trojka av de individer som i dagens Sverige står för rasistiska och islamofoba strömningar.
 

Raffina Wall för Slutpixlat