17 okt. 2014

SD-politiker: ”Det är de ökända sexlobbyisterna från RFSU:s fel.”

SD-politikern och abortmotståndaren ifrån Södertälje, Tommy Hansson anser i en artikel på sin blogg med anledning av att drottning Silvia avstod att ta emot ett pris för sitt arbete för världens barn från organisationen ”Scandinavian Human Rights Lawyers”, att detta berodde på påtryckningar från de ”ökända sexlobbyisterna i RFSU”

Dessutom anser Tommy Hansson att det är feministernas och extremvänsterns av decenniers oavlåten propaganda som också ligger bakom drottningens beslut att inte ta emot priset från organisationen Scandinavian Human Rights Lawyers.

Enligt Hansson så gav drottningen efter för PK-trycket.


”Detta blev alltså för mycket för PK-Sverige, som nu alltså lyckats pressa drottningen att, via trendkänsliga hovlakejer, avstå sitt välförtjänta pris. Jag tänker inte hymla med att jag tycker det är ynkligt och ryggradslöst. Att vilja värna de försvarslösa barnen i moderlivet anses i Sverige vara närmast oförlåtligt, en följd av decenniers oavlåten propaganda från feministrörelsen och extremvänstern. Att utsläcka mänskligt liv anses vara något gott, att rädda liv anses vara dåligt.


Det lär vara ökända sexlobbyisterna i RFSU som dragit i tåtarna för att få drottningen att kasta in handduken.”


Och att organisationen Scandinavian Human Rights Lawyers har starka kopplingar till abortmotståndare avfärdar Hansson som en graverande fadäs gjord av media.


”Den verkliga orsaken till att drottningen avstår från priset är skriverier i press och andra media om att Scandinavian Human Rights Lawyers skulle ha ”kopplingar till abortmotståndare”, en av de mest graverande fadäser man kan göra sig skyldig till om man vill hålla sig väl med den politiskt korrekta eliten i extremlandet Sverige.”

 
Sanningen angående organisationen Scandinavian Human Rights Lawyers är ju att de två av tre gånger delat ut sitt pris till just abortmotståndare.


År 2011 fick den konservativa italienska politikern Luca Volante priset och 2012 erhöll EU-juristen Roger Kiska priset.


Såväl Volonte som Kiska är abortmotståndare. När Volonte talade inför antiabortorganisationen Life Institutes National convention for life i Dublin i april i år sa han: ”Världen är fullt upptagen med att rädda sälungar och valar och att bekämpa hur man gör experiment på hundar – samtidigt är man mer än villig att döda sina egna barn” och i ett tal till påven Franciskus i december 2013 refererade Volonte till ”de 50 miljoner barn som dödas genom abort” varje år.


Också Kiska är abortmotståndare och som advokat knuten till den kristna organisationen Alliance defending freedom, som samlar kristna advokater, kämpar för att stoppa aborter och för att stoppa samkönade äktenskap. På sin hemsida tackar organisationen Gud för att man vunnit 80 procent av de fall som man deltagit i.


SD-politikern Tommy Hansson anser alltså i sin av konspirationer fyllda värld att det är de ”ökända sexlobbyisterna i RFSU” tillsammans med ”feminister och extremvänstern” via ”trendkänsliga hovlakejer” som förmått drottningen att tacka nej till att motta priset från Scandinavian Human Rights Lawyers.


Nåja, han är väl inte SD-politiker för inte. Och det är ju inte första gången denne Tommy Hansson bland annat visar sin avsky för just det andra könet och sin avsky för just feminister.

Han har ju tidigare likställt feminister vid häxor som borde ta plats i Blåkulla och att de som röstade på Feministiskt initiativ är stirriga manshatande individer som råkar vara kvinnor och han har dessutom sagt att feminister är feminazister, halvgalna fruntimmer med mammakomplex som inte lyckats få någon riktig karl på kroken.


Sammantaget om Tommy Hansson kan man väl säga att han inte är riktigt som alla andra. Men vilken SD-politiker är väl egentligen det?


Raffina Wall för Slutpixlat