25 nov. 2014

Nazisajt: "Adolf Hitler den störste folkhjälten i modern tid."

Inte förvånande så ondgör sig den våldsbenägna nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsens sajt Nordfront över att sajtens ansvarige utgivare Fredrik Vejdeland återigen blivit dömd till fängelse för hets mot folkgrupp.

Nordfronts redaktion tycker i en artikel att domen mot Vejdeland är rent Orwellsk, för hur kan man döma någon bara för att Nordfront i en artikel med rubriken, ”Hitlermånad i hela Norden”, kallat Adolf Hitler för den störste folkhjälten i modern tid.


”Bakgrunden är artikeln ”Hitlermånad i hela Norden” från förra året där Hitler beskrevs som ”den störste folkhjälten i modern tid”. Regeringsmyndigheten Justitiekanslern åtalade artikeln eftersom Nordfront inte förklarade mer detaljerat för sina läsare varför man anser att Hitler var en folkhjälte. Därför, ansåg JK, att Nordfronts bruk av ordet ”folkhjälte” ska tolkas godtyckligt som att Nordfront hyllar folkmord, detta trots att Nordfront aldrig någonsin hyllat något folkmord utan snarare arbetar kontinuerligt med att vederlägga den officiella versionen av ”förintelsen”.


Nordfronts mycket svamliga förklaring och helt klart förvirrade tolkning av Örebro Tingsrätts dom mot Vejdeland säger väl en hel del om hur dessa nazister tänker. Eller rättare sagt inte tänker.


Sanningen är att Vejdeland dömdes för hets mot folkgrupp då den artikel det handlade om inte enbart innehöll texten, ”Adolf Hitler den störste folkhjälten i modern tid”, utan även bilder på hakkorsflaggor som SMR olagligt hissat upp på ett flertal platser i Sverige.


Och talet om att Nordfront inte skulle hylla folkmord/förintelsen bara pågrund av att de anser att inte något folkmord ägt rum påvisar väl ganska glasklart hur illa ställt det är i skallen hos dessa nazister.


För i många av de artiklar från den vidriga sajt som Nordfront är så lyser hatet mot judar så starkt att enbart dessa artiklar i sig är att anses som hets mot folkgrupp.


Att ägna sig åt att hylla en av vår tids största folkmördare genom att kalla honom för folkhjälte och samtidigt anse att förintelsen aldrig ägt rum utan bara är en falsk efterhandskonstruktion regisserad av de allierade efter krigsslutet säger väl egentligen allt om hur illa ställt det är med dessa nynazisters verklighetsuppfattning.


Enlig Nordfront så betraktar Fredrik Vejdeland Adolf Hitler som folkhjälte baserat på hans sociala bedrifter?


Om man bland annat anser att avskaffandet av demokratin genom att nazisterna 1933 fick igenom den så kallade Fullmaktslagen (Ermächtigungsgesetz), som gav regeringen lagstiftande rätt i fyra år - i praktiken diktatorisk makt, eftersom den nazistiska regeringen därmed kunde lagstifta bort sina politiska fiender eller att förföljelsen av judar, romer, politiska motståndare, homosexuella, utvecklingsstörda samt andra som vägrade att inordna sig i nazismens ideologier och upprättandet av de första koncentrationslägren var en social bedrift så förtjänar man enbart en plats i ”Hall of Fame for Idiots”.


För hur det än var så var Adolf Hitler enbart en liten Österrikisk paranoid vykortsmålande och nedknarkad korpral med storhetsvansinne vilket i slutänden tyvärr resulterade i ett världskrig och över 60 miljoner döda.


Och att det Sverige år 2014 finns människor som anser att denne man är en folkhjälte är egentligen fullständigt obegripligt.


Hur vore det om ni som hyllar nazismen och säger att ni är beredda att följa er folkhjälte Adolf Hitler in i döden gjorde slag i saken. Omgående!


 
Raffina Wall för Slutpixlat 

FOTNOT: Fortfarande använder nazisajten Nordfront sig av en antinazistisk symbol utan att ens veta om detta verkar det som. De behöver då sannerligen ingen hjälp med att göra sig själva till åtlöje. Naziorganisation gör bort sig. Använder antinazisymbol som logga.