27 nov. 2014

Ökänd SvP nazist har visst lyckats skriva en bok. Om arbetarrörelsen?

Nazisten i Svenskarnas parti, Björn Björkqvist, tidigare bland annat, propagandachef för Nationalsocialistisk Front (NSF) har skrivit en bok. Om den svenska arbetarrörelsen?

Bokens titel är Vägvalet och sägs handla om förändring.


”Vägvalet är en bok om förändring. Om hur Sverige har gått från att vara en naturligt nationalistisk nation till dagens situation där regeringen består av personer som har bakgrund i Disneyklubben, illegal invandring och omfattande fusk.

Björn Björkqvist diskuterar den nya regeringen, vad Socialdemokraterna har varit och vad de har utvecklats till samt bakgrunden till att arbetarrörelsen kapades av de nya statsreligionerna feminism, antirasism och hbtq-frågor.”


Utan att vi ens läst hela boken så kan man bara av den preliminära informationen om denna bok förstå att den inte innehåller något av läsvärde annat än möjligen för de mest fanatiska av toknazister. Det vill säga de som inte har alla hästarna hemma på loftet.


En fullblodsnazist av Björn Björkqvists kaliber som skriver en bok om den svenska arbetarrörelsen måste ändå ses som ganska komiskt på ett sätt. För i den förvridna världsbild som Björkqvist tycks ha och leva i så kan denna bok inte bli annat än ren löjeväckande dynga.


”Köp min bok! Kan vara den bästa boken jag skrivit hittills”, skriver Björkqvist överexalterat på sin FB-sida. Nej du Björkqvist! Från nazistiska munnar och pennor har det aldrig kommit något bra. 

Vore bättre att nazisten Björkqvist givit ut en bok under titeln, ”I hövet på en nazist.”  Hade dock bara blivit en oerhört kort bok, enbart innehållande blanksidor då.


Nazisten Björkqvist, har ju ett flertal gånger blivit dömd till fängelse för hets mot folkgrupp, något han själv tycker är bagatellartat. Björkqvist tycker att det är fel på lagstiftningen i Sverige. Han anser att man gör inskränkningar i hans rätt att yttra sig.

Det vill säga, enligt Björkqvist, hans rätt att kunna hetsa mot judar, invandrare och andra utan att åka dit för det.
 

Björkqvist har ju tidigare i sin nazistiska karriär gjort följande ”mycket begåvade” uttalanden i en intervju i TV-programmet Insider i TV3 2010 då han fortfarande var så kallad propagandachef i Nationalsocialistisk Front.

”Den vita rasen har högre IQ än negrer.”

”Det råder problem med sionism och judendom i det här landet.”


”Alla rasfrämlingar ska repatrieras,”


”Spelar ingen roll om det är fjärde generationens invandrarättling, är du en neger så är du en neger, och då hör du inte hemma i Sverige.”


”Jag betvivlar starkt att förintelsen har ägt rum. Jag har hittills inte sett några uppgifter som visar att detta stämmer.”


”Om vi inte tillåts föra fram vår politik så finns det ingen annan väg än att ta till våld.”


”Vi skulle kunna kräva att kommunen slutade att hyra ut mark till en jude eller köpa arbetskläder från en annan jude.”


Se gärna hela intervjun med den helt klart förvirrade och nazivurmande Björkqvist och ställ er sedan frågan om det inte vore på tiden att införa ett totalförbud mot alla nazistiska organisationer och dess verksamheter.
Ralph Usterman för Slutpixlat