15 nov. 2014

SD-politiker: ”Det sitter 300 svenskfientliga politiker i Sveriges riksdag!”

Den av partiledningen för SD avpolletterade före detta riksdagsmannen och tillika rasisten och islamofoben av stora mått Thoralf Alfsson gör som han brukar göra när han tycker att alla är emot honom eller SD.

Han tar ut sin frustration och sina aggressioner via sin blogg. Och i en artikel på sin blogg under den ”briljanta” rubriken, "Kissa i Byxan", så är Thoralf bara så upprörd.


För denna gång ställer sig Alfsson flera frågor med anledning av Richard Jomshofs anförande i riksdagen där Jomshof utan att verka skämmas det minsta helt öppet i riksdagen visade upp sin islamofobi och sitt rasistiska hatbeteende. Inte oväntat så höll naturligtvis Thoralf Alfsson med Jomshof i vart enda ord.


Thoralf Alfsson frågar sig själv varför 7-klöverns politiker upplever omvärlden så annorlunda mot hur Jomshof upplever den och hur de kan vara så naiva som inte till fullo kan förstå att det Jomshof säger är rätt.


”Det är minst sagt bissart att lyssna till 7-klöverns ledamöter i denna debatt i riksdagen. Hur kan vi uppleva vår omvärld så annorlunda? Hur kan man vara så naiv? Vilka människor är det som politikerna inom 7-klövern företräder? Vem är det som företräder det svenska folket?”


Alfsson säger att han inte klarar av att lyssna på de 300 svenskfientliga politikerna från 7-klövern i Sveriges riksdag.


”Jag har bara lyssnat på delar av debatten. Jag klarar helt enkelt inte av att lyssna på 300 svensk fientliga politiker i Sveriges riksdag. Politiker som uppenbarligen inte har några som helst betänkligheter över att rasera det svenska samhället.”


Det är utan tvekan lite märkligt när det kommer till dessa Sverigedemokrater och dess sympatisörer.


För håller man inte med dessa fascistiska rasister i deras åsikter eller skulle ha en helt annan åsikt i en fråga så klassa man per automatik som Svenskfientlig.


Och när man nu dessutom som Thoralf Alfsson gör, utan omsvep tycker att alla övriga utav riksdagens ledamöter utom de Sverigedemokratiska är att betrakta som Svenskfientliga så framträder ett tydligt mönster ifrån dessa Sverigedemokrater.


För när Sverigedemokratiska politiker inte längre klarar av att ta en debatt eller att på ett vettigt sätt argumentera så tar man helt enkelt till ordet Svenskfientlig, naturligtvis utan att närmare definiera vad de menar. Ett bekvämt sätt att försöka undslippa sig att ta ansvar för vad man gjort eller sagt.


Nu är ju dock sanningen så, att de som är de riktigt stora fienderna till Sverige som nation och dessutom besitter en stor Svenskfientlighet, är ju just Sverigedemokraterna själva.


Varför undrar ni säkert då?


Jo för att SD inte på något sätt respekterar en av demokratins viktigaste grundpelare, mänskliga rättigheter, som fastslår att alla människor oavsett, etnicitet, religion eller sexuell läggning har samma värde och rättigheter.


Raffina Wall för Slutpixlat